Bildes
 
Diabētu pacientu un viņu tuvinieku atbalsta grupa ''Domubiedri'' aicina Tevi uz kārtējo tikšanos 27.oktobrī plkst.16:00 „Pēdām ir jākalpo mums visu dzīvi!", lai noskaidrotu, kā varam palīdzēt paši sev, pareizi izmantot citu pieredzi un kur meklēt palīdzību diabēta ārstēšanā.
 
Ļoti daudzi cukura diabēta pacienti sūdzas par sāpēm pēdās. Nodarbībā pārrunāsim, kādi var būt sāpju cēloņi, pie kādiem speciālistiem varam meklēt palīdzību un – ko varam darīt paši, kā rūpēties par savām pēdām tā, lai pēdas mums kalpotu visu dzīvi. Demonstrēsim daudz bilžu, kā arī zeķu un zolīšu kolekciju.

Atbalsta grupā ‘'Domubiedri''
var piedalīties ikviens, kas ir diabēta pacients, vai arī ir vēlme noteikt glikozes līmeni asinīs, saņemt padomus par uzturu un dzīvesveidu veicot arī preventīvus pasākumus cukura diabēta riska mazināšanai. Grupas tikšanās notiek Rīgā, Vidrižu ielā 3, katra mēneša pēdējā ceturtdienā.




Atbalsta grupas pasākumus rīko Latvijas Diabēta asociācija sadarbībā ar Dienas centru „Rīdzene". Piedalīšanās un konsultācijas ir bezmaksas.

Papildus uzziņām lūdzu zvanīt uz tālruni 29409313 (Gunta) vai sūtīt e-pastu .





DAG Domubiedri



Bilde ©lookbeauty




 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
2 + 3 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs