Bildes

Gaidot mazuli, sievietes pasaule ļoti mainās, jo šajā periodā mēdz būt daudz un dažādas bažas, bailes, neskaidrības, satraukums, kas ir saistīti ar grūtniecību un gaidāmajām dzemdībām.

Mākslas terapija topošajām māmiņām ir kā atbalsta terapija grūtniecības laikā un tās uzdevums ir sagatavot sievieti dzemdībām, lai topošā māmiņa būtu mierīga, līdzsvarota, pārliecināta par sevi un sava gaidāmā mazuļa veselību. Mākslas terapija palīdz arī mazināt veselības komplikācijas grūtniecības laikā, dzemdībās un pēc tam.

Mākslas terapija ir radošs, spontāns un kreatīvs veids kā ar mākslas palīdzību pietuvoties savai zemapziņai, atpazīt un atbrīvot savas emocijas, piedāvājot jaunus risinājumus dzīves uztverei un situāciju risinājumiem.

Šajā mākslas terapijas kursā var piedalīties ikviena 20-35 g.v. grūtniece no 12 līdz 28 grūtniecības nedēļai, ar un bez iepriekšējas pieredzes darbā ar mākslas materiāliem. Viens mākslas terapijas cikls paredz 2 mākslas terapijas sesijas individuāli un 10 mākslas terapijas sesijas grupā - trīs reizes nedēļā, katra 120 minūtes un divreizēju anketēšanu. Dalība kursā ir bezmaksas un brīvprātīga. Informācija un dati, kurus sniegsiet, ir konfidenciāli un anonīmi, un tiks izmantoti vienīgi datu apstrādei un apkopošanai šī pētījuma ietvaros.

Spied uz ikonas , lai saglabātu datorā

Bildes
APTAUJAS ANKETA 

Pēc klāt pievienotās aptaujas anketas aizpildīšanas, daļa dalībnieču tiks uzaicinātas piedalīties pirmajā mākslas terapijas ciklā, bet daļa - otrajā mākslas terapijas ciklā, pirms tam aizpildot vēl divas anketas. Atlases rezultāti tiks paziņoti pēc Jūsu norādītās kontaktadreses. Tikai pilnīgi aizpildītas un nosūtītas anketas uz e-pasta adresi tiek uzskatītas par brīvprātīgu piekrišanu dalībai pētījumā.
 

Nodarbības mākslas terapijā vada Dita Baumane- Auza, sertificēta ārste- ginekoloģe- dzemdību speciāliste, RSU maģistrante mākslas terapijā.





JMK Ligzdiņa





Bilde ©




Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
5 + 3 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs