Bildes

Biedrība "Tautas Lūgšana" sadarbībā ar Rīgas, Ķekavas, Bauskas un Kuldīgas draudzēm organizē Dieva meklēšanas nedēļu no 14.-20. martam ar noslēguma konferenci "Meklēsim Dieva vaigu". Dieva meklēšanas nedēļas pasākumi notiks Rīgā, draudzē „Cerība" Nometņu ielā 31 un Kuldīgā, Pilsētas laukumā 4, "Mārtiņzālē". Katrā pilsētā dievkalpojumos kalpos dažādu konfesiju draudžu mūziķi ar slavēšanu un sludinātāji ar Dieva Vārdu. Konferences īpašais viesis Starptautiskās kustības „Dieva meklētāji" kalpotājs Venjamīns Bruhs no Ukrainas.

Esam pateicīgi Dievam, ka Viņš mums uzticējis šo skaisto zemi Latviju. Ir prieks, ka mūsu valsts ir viena no retajām pasaulē, kur dažādu konfesiju un draudžu pārstāvji ir gatavi sēsties pie viena galda raugoties uz kopīgo nevis meklējot atšķirīgo.

Mēs visi esam Kristus miesas locekļi - ar savu aicinājumu, lomu un uzdevumu. Tikai kopā mēs varam būt viens vesels. Esot kopā mīlestībā, pazemībā un sadarbībā, Dieva godība var bagātīgi izlieties pār visu Kristus miesu. Uz to mūs aicina Kristus ne tikai vārdos, bet arī darbos.

Programma:
14.03. –16.03. - Mācību semināri par lūgšanu dzīvi un Dieva meklēšanu.
17.03. - Gavēņa diena, lūgšana un pielūgsme visas dienas garumā.
18.03. –20.03. Konference ar 6 dievkalpojumiem, kuros kalpos dažādu konfesiju sludinātāji un slavētāji.


Lūgšanu nedēļas mērķis
:

1) Aktualizēt jautājumus par lūgšanu dzīvi, Dieva meklēšanu un personīgām attiecībām ar Dievu, paceļot tieši šos jautājumus pāri visiem citiem.
2) Aicināt ar savu īpašo pieredzi dalīties dažādu konfesiju pārstāvjus, veicinot vienotību un savstarpējo sapratni starp dažādām draudzēm.


Aicinām arī Jūs atbalstīt lūgšanu nedēļu ar savu ziedojumu, Biedrība „Tautas Lūgšana", Reģ.nr. 40008148025, A/S SEB banka, UNLAV2X, Konts: LV15UNLA0050015367224

Papildus uzziņām www.tautaslugsana.lv vai tālrunis: 29296541.





Biedrība „Tautas Lūgšana”

Bildes







Bilde ©



Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
5 + 10 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs