Bildes
  
Berlīnē no 9. līdz 13. martam notiks pasaules vadošā tūrisma izstāde ITB Berlin 2011, kura tiek rīkota katru gadu, lai pulcinātu tūrisma kompānijas un interesentus no visas pasaules. Šogad izstādē piedalīsies 11000 dalībnieku no vairāk nekā 180 valstīm. 

Izstādē tiek gaidīti 100000 apmeklētāji, kuriem būs iespēja uzzināt par visu produktu spektru 26 hallēs, kas veido pievienoto vērtību tūrisma nozares ķēdē.

Tehnoloģijas un procesu inovācijas kļūst par arvien svarīgiem aspektiem tūrisma nozarē. Šī iemesla dēļ ITB Berlin ir radījusi jaunu forumu: eTravel Pasaules 7.1c zālē tiks apvienotas Mobile Travel Services ar ITB sociālo mēdiju atpūtas zonā, kas veiksmīgi uzsākta pagājušajā gadā. Lekcijas par eTravel jomu sniegs informāciju par mobilo datoru risinājumiem, paplašinot šodienas un sociālo mediju tendences. Ideju veidotājus un praktiķus aicinās piedalīties eTravel Lab grupas un semināros, kur dalībnieki apmainīsies viedokļiem par mobilajiem risinājumiem nākotnē.

Papildus diskusijās tiks debatēts par politiskajiem nemieriem Tuvajos Austrumos, vēršot uzmanību jaunai tēmai Eco-mobilitātes diena.


Papildus var uzzināt www1.messe-berlin.de




Bildēs par Dzīvi






Bilde ©ITB Berlin 


 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
5 + 3 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs