Bildes

Rīgas domes Labklājības departaments no 21. septembra aicina piedalīties konkursā „Esmu īsts - nesmēķēju", kura mērķis ir veicināt nesmēķēšanu jauniešu vidū.

Konkurss ilgst līdz 22.oktobrim (ieskaitot) un norisinās interneta vietnē www.narcomania.lv.*

Konkursam ir divas aktivitātes - dienasgrāmatas rakstīšana par smēķēšanas pārtraukšanu un foto stāstu konkurss. Katrs konkursa dalībnieks var piedalīties abās aktivitātēs.

Lai iesniegtu foto stāstu, aicinām tevi būt radošam un iesniegt 3-5 fotogrāfijas, par tēmu „Esmu īsts – nesmēķēju" pievienojot aprakstu – stāstu par fotogrāfiju. Fotogrāfijas un apraksts nedrīkst reklamēt atkarību veicinošu vielu lietošanu, būt personu cieņu aizskarošs vai nepieklājīgs. Idejai jābūt saskaņā ar izvēli dzīvot veselīgu dzīvi.

Fotogrāfijas un aprakstu sūti kā e-pastu uz adresi , tās tiks ievietotas www.narcomania.lv konkursa „Esmu īsts - nesmēķēju" sadaļā. Sūtot fotogrāfijas, norādi savu vārdu, uzvārdu vai iesauku (pēc izvēles), vecumu un e-pasta adresi.

Ja vēlies pārtraukt smēķēšanu, raksti dienasgrāmatu un pastāsti citiem par savām sekmēm – piesakoties konkursam tev būs iespēja iegūt speciālistu atbalstu smēķēšanas pārtraukšanai. Tavs uzdevums ir veidot pierakstus par savām sekmēm, pārtraucot smēķēšanu, un reizi nedēļā tev būs iespēja publicēt „blogu" www.narcomania.lv. Iespējams, tieši tavs blogs uzrunās tos jauniešus, kas vēlas pārtraukt smēķēšanu, bet vēl nav sadūšojušies.

Lai pieteiktos dienasgrāmatas rakstīšanai, raksti vēstuli uz e-pastu vai zvani uz tālr. 67037314.

Katrs konkursa dalībnieks noslēgumā saņems piemiņas balvu, bet labākie - pārsteiguma balvas veselīga dzīvesveida veicināšanai!

Pieteikties un saņemt vairāk informācijas par konkursu var zvanot uz tālruni 67037314, vai sūtot vēstuli uz e-pastu - Rīgas domes Labklājības departamenta Veselības pārvaldes Sabiedrības veselības veicināšanas un profilakses nodaļas galvenai speciālistei Svetlanai Lobanovai.

Konkursu rīko Rīgas domes Labklājības departaments projekta „Pieejas stratēģijas jauniešu smēķēšanas pārtraukšanai Eiropā" ietvaros.

Vairāk informācijas par projektu var uzzināt www.narcomania.lv.







RD LD veselības pārvaldes
sabiedrības veselības veicināšanas un profilakses nodaļa




* Interneta adrese www.narcomania.lv ir Rīgas domes Labklājības departamenta Veselības pārvaldes Sabiedrības veselības veicināšanas un profilakses nodaļas mājas lapa, kas informē par atkarību un tās profilaksi.




Bilde ©deviantart



Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
6 + 3 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs