Bildes


Iespējams ir arī neiespējamais, jaunieši trīs dienās šķērsos Latviju!


Septembra sākumā Cerības festivāla jaunieši rīko velobraucienu „Par cerību!", kas aptvers visu Latviju. Katrs jaunietis vai tāds, kas sirdī možs un jauns un kurš grib pārbaudīt savus spēkus, dodoties kopīgā evaņģelizācijas braucienā, ir aicināts pieteikties un piedalīties!

Velobrauciens „Par cerību!” notiks trīs dienas no 3. līdz 5. septembrim! Ja jūti, ka arī Tu vēlies piedalīties, bet trīs dienu brauciens ir pārāk izaicinošs mērķis, vari pieteikties arī tikai vienam brauciena posmam pēc izvēles.

3. septembrī tiks mēroti deviņi posmi no Rūjienas un Valkas uz Valmieru, no Alūksnes un Gulbenes uz Smilteni, no Rēzeknes un Daugavpils uz Jēkabpili, no Ventspils un Kuldīgas uz Talsiem un no Liepājas uz Saldu. 4. septembrī jau nedaudz lielākā skaitā uzsākam ceļu no Ainažiem un Limbažiem līdz Saulkrastiem, no Valmieras un Smiltenes līdz Cēsīm, no Madonas, Jēkabpils un Aizkraukles līdz Ķegumam, no Saldus līdz Jelgavai un no Talsiem līdz Tukumam. 5. septembrī ceļu uz Rīgu no Saulkrastiem, Cēsīm, Siguldas, Ķeguma, Bauskas un Tukuma uzsākam tā, lai plkst. 15:00 satiekamies Rīgā.


Kad visi dalībnieki ir finišējuši Rīgā pie Arēnas Rīga, tiek uzņemta kopīga un varoņu cienīga bilde, bet tālāk kopā dodamies uz nelielu noslēguma pasākumu Mežaparkā.

Arī rīdzinieki ir aicināti izbraukt no Rīgas un pievienoties kādai riteņbraucēju grupai un veikt ceļu, cik spēki ļauj vai arī sagaidīt Rīgā iebraucošās grupas pie pilsētas robežas un turpināt ceļot kopā līdz Arēnai Rīga.

 

Kā tad īsti norisināsies velobrauciens? (piemērs, Liepāja-Rīga)

Liepājā sapulcējas jaunieši, kas dzīvo tās tuvumā un uzsāk savu braucienu piektdienas pēcpusdienā (3. septembrī plkst. 12.00). Minoties nesteidzīgā tempā (ap 15 km/h), riteņojam līdz Saldum (98 km). Atpūšamies, ja kājas protestē. Saldū esam 21.00. Atpūšamies, paēdam un guļam pa nakti. No rīta  plkst. 11.30 možā garā, turpinām jau kuplākā skaitā ar jauniešiem no Saldus un tās apkārtnes. Braucam uz Jelgavu (82km), pa ceļam iegriežamies ciemos, dalām ielūgumus uz Cerības festivālu un dodamies uz naktsmājām, kur mūs laipni sagaida draudzes mācītājs un jaunieši. Naktsmītņu vietā kopīgi pasēžam pie ugunskura, uzcepam kādu desiņu vai siera šķēli, izvingrinām kājas un nākamajā rītā pēc brokastīm dodamies pēdējā izaicinājumā uz Rīgu.

 

Tā kā velobraucējus pavadīs autotransports visa mērojamā ceļa laikā, ja kāds jaunietis zaudēs spēkus vai pārdurs velosipēda riepu, vienmēr būs pieejama palīdzība.

 

Lai pieteiktos velobraucienam dalībniekam ir:

1. jāiemaksā 3 lati līdz 25. augustam (5 lati pēc 25. augusta) uz Cerības festivāla kontu, norādot mērķi - „ziedojums velobraucienam”, kā arī minot kontakttālruņa numuru, ja par dalību velobraucienā maksājumu veic trešā persona vai pārskaitījums izdarīts par vairākiem cilvēkiem vienlaicīgi;

Nodibinājums „CERĪBAS FESTIVĀLS"
Reģistrācijas Nr. 40008144080

Juridiskā adrese:
Lāčplēša iela 117-1, Rīga, LV-1003, Latvija
Bankas rekvizīti:
SEB Banka AS, SWIFT: UNLALV2X, Konta Nr. LV86UNLA0050014422039 (LVL)


2.
jāreģistrējas, aizpildot e-anketu, Reģistrācija Velobraucienam (atrodama arī Cerības festivāla mājas lapā).

Dalības maksā ir arī iekļautas vakara uzkodas un T-krekls „Par cerību!”. T-krekli ir trīs krāsās, kas atspoguļos to, cik dienas jaunietis piedalās braucienā.


Līdzi ņemam: guļammaisu un paklājiņu, iespējams - telti (tas atkarīgs, vai tevis izvēlētajā ceļa posmā būs iespējama nakšņošana telpās, vai ne), velosipēdistu tiesības, ķiveri drošai braukšanai un ēdamo. Visas mantas tiks nogādātas no brauciena uzsākšanas posma uz nakšņošanas mītnēm ar pavadošo autotransportu, un Tev nebūs jāpārvietojas ar smagu mugursomu uz muguras.

 

Brauc pats un ņem līdz draugus, patīkams laiks garantētsgan kustinot muskuļus, gan vakarā atpūšoties pie ugunskura!

Ja vēlies palīdzēt notikt velobraucienam, bet nevēlies būt braucēja statusā, vari jau tagad iesaistīties organizēšanā:

  • Piedalies kā brīvprātīgais šoferis un palīdzi ar guļammaisu, telšu, velosipēdu transportēšanu un velosipēdistu pavadīšanu.
  • Piedāvā naktsmītņu pilsētā kādu vietiņu, kur riteņbraucējiem pārnakšņot,
  • Sarūpē ūdeni, vakariņas un/vai brokastis nogurušajiem jauniešiem.

Uzzini vairāk, zvanot Ainim Kasparam uz tālruni 29947699 vai rakstot uz e-pasts:    www.ceribasfestivals.lv/participation/youth








BGEABGEA Latvia













Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
6 + 1 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs