Bildes

Diabētu pacientu un viņu tuvinieku atbalsta grupa ''Domubiedri'' aicina piedalīties nodarbībā, kura notiks 29. jūlijā plkst. 18.00, Rīgā, Vidrižu ielā 3, 308. telpāNodarbības tēma: Kapēc regulāri ir jālutina savas kāju pēdas jeb Ķīnas medicīnas speciālistu ieteikumi pēdu aprūpei.

Nodarbību vadīs aurikulārās medicīnas speciāliste Elita Mūrniece. Būs iespēja iepazīties ar pēdu kopšanas pamatiem ķīniešu tradicionālās medicīnas speciālistu skatījumā, uzzināt par pēdu nozīmi organisma veselības saglabāšanā, par apavu lielo lomu pēdu veselībā un par organisma detoksikāciju ar pēdu SPA procedūru palīdzību, kuru pašiem ir iespējams veikt mājas apstākļos.

Nodarbībā ir paredzēts apgūt pēdu masāžas pamatus.

Atbalsta grupā ‘'Domubiedri''
var piedalīties ikviens, kas ir diabēta pacients, vai arī ir vēlme noteikt glikozes līmeni asinīs, saņemt padomus par uzturu un dzīvesveidu veicot arī preventīvus pasākumus cukura diabēta riska mazināšanai. Grupas tikšanās notiek katrā mēneša pēdējā ceturtdienā.





Atbalsta grupas pasākumus rīko Latvijas Diabēta asociācija sadarbībā ar Brīvprātīgo un Atbalsta grupu centru (BAGC). Piedalīšanās nodarbībās un konsultācijas ir bezmaksas.

Papildus uzziņām lūdzu zvanīt uz tālruni +371 67515946 (BAG Rīdzene).





BAG Rīdzene



Bilde ©alisal




Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
9 + 4 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs