Tikšanās ar bērniem ar īpašām vajadzībām un viņu ģimenēm Gančauskas 2018
 
 
Augusta otrajā pusē Siguldas novada Gančauskas tika aizvadīta jau ikgadējā tikšanās ģimenēm, kurās aug bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām. Vispirms, no 18. līdz 21. augustam Gančauskas piepildīja bērnu smiekli un darbošanās, bet no 22. līdz 25. augustam atpūtās un kopīgus piedzīvojumus izdzīvoja jaunieši. Tikšanās dienas bija patiesa prieka pilnas un tās bagātināja dažādās aktivitātes un nodarbības.
 
PIrmajā tikšanās laikā kopīgi zīmējām, dziedājām, muzicējām, sportojām, cepām cepumus, gatavojām picas, pūtām burbuļus (Par to lielum lielais paldies Mārtiņa Burbuļi), izveidojām kuģīšus, šāvām ar loku, jājām ar zirgiem, eksperimentējām (par to lieliski parūpējās Laboratorium.lv) un vienkārši baudījām kopā būšanas prieku.
 
Otrās tikšanās laikā, kad dalībnieki bija jaunieši, Gančauskas pārtapa par indiāņu cilts apmetni. Jauniešiem vajadzēja veikt visdažādākos uzdevumus un apliecināt, ka viņi vēlas tikt uzņemti ciltī un ir tam gatavi.

Spied uz bildes, lai apskatitu galeriju. Var izmantot < > taustiņus.

 
Šīs dienas tika padarītas īpašas arī bērnu vecākiem, kas redzēja, ka viņu bērni ir citu pieņemti, mīlēti un aprūpēti. Bērnu mammām tikšanās bija laiks, lai dalītos, aizmirstu ikdienas rūpestus un atpūstos.
 
Īpašs paldies brīvprātīgajiem, kuri ar lielu mīlestību un pacietību bija šajās dienās kopā ar bērniem un dāvāja vecākiem brīdi atpūtas.
 
 
 
Sirsnīgs paldies visiem, kas atbalstīja un palīdzēja Jauniešu Pastorālās mājas jauniešiem īstenot šīs nometnes! 
 
Īpaši lielu paldies sakām arī Siguldas Katoļu draudzei un Rihardam Rasnacim par atbalstu un kopābūšanu!
 
Paldies дмитрий котков par brīnišķīgajām zirgu izjādēm un iespēju rīkot nometni tik ļoti skaistā vietā!
 
Paldies Bonifatiuswerkizrādīto uzticību un palīdzību nometnes organizēšanā.
 
 
 
Jauniešu Pastorālā Māja
 
 
Bilde ©
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs