Pašvaldību vēlēšanas Latvijā 2013: vēlētāju zināšanai Bildes
 
 
2013.gada 1.jūnijā Latvijā notiks kārtējās pašvaldību vēlēšanas. Pašvaldību vēlēšanas tiks sarīkotas 119 vēlēšanu apgabalos, kuru robežas atbilst 9 republikas pilsētu un 110 novadu robežām. Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) lapā vēlēšanu dati ir publicētii daļās, tamdēļ vēlētājam pašam tie ir jāapkopo.
 
Taču pilsoņi ir tiesīgi laicīgi zināt, kādas personas pretendē iegūt varu, proti, rīkoties ar kopīgo naudu un mantu. Pilsoņu tiesības uz informāciju (laba pārvaldība) un kandidātu sarakstu kopsavilkums nav politiskā reklāma.

Jūsu ērtībai ērti lietojami kopsavilkumi - novadu un pilsētu visi 8730 kandidāti, saraksti un programmas. Uzklikšķinot - uzvārdam atvērsies anketa, uzklikšinot partijas nosaukumam – atvērsies novada saraksts un programma.
 
 
Līdz 30.maijam Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) tīmekļa vietnē www.cvk.lv iedzīvotāji var pieteikties novērot 1.jūnija pašvaldību vēlēšanas un iegūt tiesības sekot līdzi balsošanas norisei un balsu skaitīšanai vēlēšanu iecirkņos.
 
Dievs mīl arī latviešus. Dievs ir dāvājis latviešiem valsti (ir 200 valstu, bet 3 000 tautu ir bez savas valsts) un ir noteicis rīkoties. Katrs ir atbildīgs par to, kas tam ir uzticēts!
 
 
 
 
Bildēs par Dzīvi




 


Bildes ©CVK


 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs