Zīme: XXV Vispārējie latviešu Dziesmu un XV Deju svētki Bildes
 
 
Ikvienam latvietim un citiām tautībām Latvijā un pasaulē ir iespēja būt klātesošam XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētkos, izveidojot savu svētku zīmi. Bildēs par Dzīvi arī izveidoja savu svētku zīmi, tādejādi pievienojoties aicinājumam Latvijas cilvēkiem būt lepniem par to, ka jau 140 gadus mūsu tautai pieder pasaulē atzīts mākslas un kultūras brīnums, kura saglabāšanā un pilnveidošanā radoši līdzdarboties var ikviens, kas patiesi piederīgs latviskajai kultūrai.

„Dziesmu svētki pieder mums visiem, tādēļ to zīmi var radīt jebkurš. Lai vizuālajai identitātei piesaistītu iespējami vairāk cilvēku, zīmes veidošanas process ir atvērts un katram indivīdam personīgs.'' Dziesmusvetki.tv
 
Dziesmu un deju svētku tradīciju 2003. gadā Apvienoto Nāciju Izglītības, zinātnes un kultūras organizācija (UNESCO) proklamēja par Cilvēces mutvārdu un nemateriālā kultūras mantojuma meistardarbu.
 
Ja arī Tu vēlies izveidot savu svētku zīmi, tad Tev būs nepieciešams dators, interneta pieslēgums un mikrofons. Atverot interneta vietni www.dziesmusvetki.tv/logo ir jāizvēlās kāda no piedāvātām dziesmām, vai arī izvēlies savu, brīvo dziesmu.
 
Ja vajadzīga papildus palīdzība zīmes veidošanā, noskaties šo video.
 
 
 
 
 
XXV Vispārējie latviešu Dziesmu un XV Deju svētki Latvijas novados un Rīgā norisināsies no 30. jūnija līdz 7. jūlijam.
 
 
 
 

Nepaliec Viens




 


Bildes ©


 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs