Negatīvas domāšanas spēks
 
Negatīva domāšana, šķiet, ir vairāk izplatīta nekā pozitīva. Tā vien liekas, ka lielākai daļai cilvēku domāt pozitīvi prasa zināmu piepūli, turpretī negatīvi - sanāk viegli un nepiepūloties.
 
Te būtu daudz ko darīt izglītības jomā un vidē, kurā cilvēks dzīvo. Ja dzīvojat laimīgā un pozitīvā atmosfērā, kurā cilvēka vērtība gūst panākumus un pašpilnveidošanos, tad jums būs vieglāk domāt pozitīvi un sasniegt panākumus. Ja esat nonācis sliktā vai sarežģītā situācijā, iespējams, būs jāsaskaras ar grūtībām un neveiksmēm.

Mēs visu redzam caur mūsu garīgās attieksmes dominanti. Ir labi, ja mūsu domas ir pozitīvas, bet, ja tās ir negatīvas, tad, iespējams, mūsu dzīve un apstākļi ir šo domu spogulis.

Ja Jūs uzskatāt, ka tuvojaties neveiksmei, jūs neapzināti kaitējat katrai iespējai, lai gūtu panākumus. Ja baidāties satikt jaunus cilvēkus vai veidot ciešas attiecības, darīsiet visu, lai izvairītos no cilvēkiem un attiecībām, un pēc tam pārmetīsiet, ka esat vientuļš un neviens jūs nemīl.

Vai jūs bieži domājat par grūtībām, neveiksmēm un katastrofām? Vai jūs turpinat domāt par negatīvām ziņām TV vai kādā rakstā?

Vai jūs jūtat, ka esat iestrēdzis un nespējat uzlabot savu dzīvi vai savu veselību? Vai Jūs bieži domājat, ka neesat pelnījis laimi vai naudu, vai arī tas ir pārāk grūti, lai jums tas būtu?

Ja tā, tad būsiet pieķēries savam prātam, neredzot iespējas, kā rīkoties un reaģēt šajos gadījumos, kā tikai atgrūžot cilvēkus un iespējas.

Prāts parasti netiesā vai nepārbauda domas un viedokli pirms to pieņem. Ja tas, ko tas dzird, redz un lasa vienmēr ir negatīvs, tas pieņem to kā standarta domāšanas veidu un uzvedību.
Plašsaziņas līdzekļi nepārtraukti uzbrūk prātam ar informāciju par katastrofām, kariem un citiem negatīviem notikumiem. Šī informācija nogulsnējas zemapziņā un pēc tam izpaužas ikdienas domāšanā, kas aizņem prātu ar nospiedošām un pesimistiskām domām, izplatot negatīvu enerģiju savā apkārtējā pasaulē, tādējādi radot un atjaunojot daudz negatīvisma, neveiksmes un katastrofas.

Prāts ir neitrāla enerģija. Tas, kā domājat, atstāj iespaidu arī uz rezultātiem, - vai nu tie ir pozitīvi vai negatīvi, vai kaitīgi. Tā ir tā pati enerģijas darbība, tikai dažādos veidos.

Labā ziņa ir tā, ka ar noturīgu iekšējo darbu sevī var mainīt domāšanas ieradumus. Jums vajag spēt izmantot savu enerģiju un laiku, lai nodotos pozitīvai domāšanai, kas arī mainītu jūsu prāta attieksmi.

Daži padomi:

- Katru reizi, kad jūs pieķerat sevi domājam sliktas domas, noraidiet tās un to vietā domājiet pozitīvas domas.
- Ja jūs pieķerat sevi vizualizējam neveiksmi, vizualizējiet to vietā panākumus.
- Ja jūs jūtat vēlmi paust negatīvus vārdus, aizvietojiet tos ar pozitīviem vārdiem.
- Kad jūtat: "Es nevaru", apliecini: "Es varu".
- Vai jūs atkārtojat negatīvus vārdus un frāzes savā prātā? Mainiet tos pret pozitīviem.
- Virziet savu prātu uz pozitīvu attieksmi un gaidiet pozitīvus rezultātus.
- Nolemiet, ka šodien, sākot ar šo brīdi, jūs atmetat negatīvu domāšanu un sākat ceļu tuvāk pozitīvai domāšanai un uzvedībai.

Mainīt savu attieksmi un savu dzīvi nekad nav par vēlu!



Remezs Sasons

Remezs Sasons māca un raksta par pozitīvu domāšanu, radošo vizualizāciju, motivāciju, pašapziņas uzlabošanu, sirdsmieru, garīgo izaugsmi un meditācijām. Viņš ir autors vairākām grāmatām, kuru vidū ir "Peace of mind in Daily Life", "Will Power and Self Discipline", "Visualize and Achieve" and "Affirmations - Words of Power".

Bilde ©imagegossips



 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs