Bildes

Laura zīmējums un vēstule ir viens no 20 labākiem radošo darbu konkursa "Es gribu jums pateikt..." autoru darbiem, kuri tiks publicēti Bildēs par Dzīvi. Konkursa mērķis bija veicināt atkarību profilakses aktivitātes, aicinot bērnus un jauniešus ar radošo darbu palīdzību izteikt savas domas saistībā ar atkarības vielām un to lietošanu. Konkursam tika iesniegti 146 darbi no 24 Rīgas skolām. Konkursu rīkoja RD LD veselības pārvaldes sabiedriskās veselības veicināšanas un profilakses nodaļa.


Lauris Birkhāns 3. c klase

Sveika Mammu!

 

Es gribēju tev atgādināt par mūsu braucienu ar laivām. Es atceros to dienu, kad es un tētis un Kristaps braucām pa upi un sāka līt lietus. Man palika ļoti auksti. Bet tad kad mēs atbraucām galā man palika silti. Atceries, kad katru vakaru mēs lecām no nelielas klints, nu es ar Kristapu un Emīlu.

Es vēl atceros kad katru rītu es ar Kristapu pamodos, tad mēs gājām ārā no telts, pēc tam mēs iededzinājām uguni. Un kad jūs pamodāties mēs taisījām makaronu zupu. Es pat nevaru iedomāties kā mēs izdzīvojām ar tik maz ēdamā.

Un vēl es atceros, kad ar džipu mums atveda malku, tad es sēdēju uz džipa jumta. Es gribētu vēl kādu reizi aizbraukt.

Vai tev gribētos mammu?

Mammuk, tu esi ļoti mīļa un laba mamma. Brauksim vēlreiz.




Lauris Birkhāns 





Radošo darbu konkurss „Es gribu jums pateikt..."




Bilde ©narcomania.lv



Šeit komentāri ir liegti. Jaunus komentārus pievienot vairs nevar.

 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs