Zvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīvaZvaigzne neaktīva
 
 

Aizlūgums un koncerts „Tu Neesi Viens-2014”



Sesto gadu 11.septembrī Rīgā, Sv. Pētera baznīcā notika aizlūgums par cilvēci 21.gadsimtā un koncerts „Tu Neesi Viens". Pasākuma iecere bija no jauna vienot cilvēkus Latvijā un ārpus tās robežām aizlūgumā par cilvēci 21. gadsimtā, lai atgādinātu, ka cilvēks nav viens šai pasaulē, jo Dievs vienmēr ir pāri visam un visur klātesošs.

 
Mēs vienā brīdī nespējam izmainīt pasauli, kurā pastāv vardarbība, meli, bet mēs varam mainīt savu attieksmi pret saviem līdzcilvēkiem, daloties savā mīlestībā, ko mums ir dāvājis Dievs tai brīdī, kad mēs vēl tikko parādījāmies mātes klēpī. Jau tad Viņš ielika mūsos savu mīlestību,  ar kuru Viņš vēlas, lai mēs dalītos.

Pasākums notika divās daļās. Pirmajā daļā: Aizlūgums par cilvēci 21. gadsimtā un otrajā daļā: Koncerts.
 
Pirmās daļas ievadā un starp aizlūgumiem skanēja vokālā ansambļa „Cantabile” dziedājumi diriģenta Toma Kazimirisaņeca vadībā.Aizlūgumus franču valodā vadīja Andris Kravalis (Romas Katoļu baznīca), vācu valodā vadīja Sandris Ratnieks (Ev. Lut. baznīca) un latviski Krists Kalniņš (Ev. Lut. baznīca)
 
Otrajā daļā piedalījās Jauniešu Simfoniskais orķestris "Draugi" kopā ar 10.vidusskolas jauniešiemGaismas internātskolas audzēkņi rādot iegūtās iemaņas cirka skolā un LELB jauniešu centra Gospeļkoris Gundegas Tomma Dūdas vadībā.

Ieeja pasākumā notika par brīvu! Apmeklētāji varēja arī ziedot. Pavisam tika saziedotas 167.44 eiras.


Spied uz bildes, lai apskatitu galeriju. Var izmantot <<>> taustiņus.

 






Biedrība Nepaliec Viens

 

Pasākumu rīko


Biedrība Nepaliec Viens


Pasākumu atbalsta


BildesVideocentrsBildes


McAbols.lv  Baznica.orgRīgas Sv. Pētera baznīcaRīgas Pašvaldības Kūltūras iestāžu apvienība


Bildes ©

 
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs