JMĢK „Ligzdiņa" līdzveidotāja - Labā Zvaigzne 2011

2012. gada 6. janvārī Rīgas Dome Melngalvju namā sumināja konkursa "Labā Zvaigzne 2011" deviņas Rīgas Labās zvaigznes. Nominācīju "Cilvēks - atbalsts" saņēma vecmāte Elita Šteinberga, kura Jauno Māmiņu (Ģimeņu) klubā „Ligzdiņa" palīdz un vada nodarbības sniedzot padomus un morālu atbalstu vientuļajām māmiņām un topošajām un esošajām ģimenēm.

Jauno Māmiņu (Ģimeņu) klubu „Ligzdiņa" (biedrība "Nepaliec Viens") sadarbojoties ar Rīgas Sociālo dienestu piedāvā nodarbības topošajiem un esošajiem vecākiem. Nodarbību mērķis ir palīdzēt sagatavoties jaunajiem pienākumiem, kas rodas pirms un pēc bērna piedzimšanas. „Ligzdiņa" grupu nodarbībās un individuālajās konsultācijās tiek sniegtas nepieciešamās zināšanas un iemaņas, lai palīdzētu arī tēviem labāk apzināties jaunos pienākumus pret bērnu un māmiņu.


Balva JMĢK „Ligzdiņa" - Labā Zvaigzne 2011


Rīgas Dome konkursam "Labā Zvaigzne 2011" saņēma gandrīz 150 anketas. Laureātus izraudzījās speciāli izveidota žūrija. Pasākumā laureātus apbalvoja Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks, Sociālo jautājumu komitejas priekšsēdētājs Leonīds Kurdjumovs, Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane un Rīgas domes Labklājības departamenta direktore Inese Švekle.





Nepaliec Viens




 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs