Biedrība "Nepaliec Viens" pievienojas Rīgas pilsētas pašvaldības un NVO sadarbības memorandam
Memoranda mērķis ir sekmīgāka sabiedrības iesaistīšana un līdzdalība lēmumu pieņemšanā un īstenošanā Rīgas pašvaldībā. Nevalstisko organizāciju un Rīgas pilsētas pašvaldības sadarbībā tiks ievērtots kompentences sadalījums, esošie resursi un sadarbības pamatprincipi.
 
Sniegt atbalstu - būt uzklausītam, palīdzot līdzcilvēkiem pārvarēt psiholoģisko un sociālo krīzi.

Latvijas un Vācu skolu audzēkņ Cirka skolā Vācijā un Latvijā 
Gaismas internātpamatskolas, Ulbrokas vidusskolas un Friedrichshain skolas Vācijā audzēkņi piedalījās Cirka skolā Berlīnē un Rīgā. Projekta aktivitāšu laikā skolēni apguva dažādas iemaņas, kas nepieciešamas cirka priekšnesumu izpildīšanā. Berlīnes Cirka skolas pedagogu vadībā izveidotā priekšnesumu izrāde notika gan Berlīnē, gan Latvijā. 10 Gaismas skolas un 5 Ulbrokas vidusskolas skolēni Gaismas skolas pedagogu Ināras Kazakas un Gitas Skrodes pavadībā vienu nedēļu ciemojās Berlīnē, kur skolēni apguva cirka mākslas pamatus un iemācījās dažādus priekšnesumus kopīgajai cirka izrādei. Mājup viņi atgriezās kopā ar jauniegūtajiem vācu draugiem un vēl vienu nedēļu turpināja treniņus Gaismas skolā. No treniņiem brīvajā laikā vācu bērni cieši sadraudzējās ar projektā iesaistītajiem skolēniem no Gaismas un Ulbrokas skolām. Vācu bērni iepazinās ar Vecrīgu un Jūrmalu, izbaudīja Lido atpūtas kompleksa atrakciju vilinājumu un peldējās Ulbrokas vidusskolas peldbaseinā.

Aizlūgums un koncerts "Tu Neesi Viens 2013"
Rīgā, Sv.Pētera baznīcā 11.septembrī aizlūgumā par cilvēci vienojās cilvēki no Latvijas un dažādām pasaules valstīm. Pasākumā tika vākti ziedojumi Cirka skolas projektam.
 
Viesošanās mērķis bija tikties ar "Stūrīši" iemītniekiem un nama darbiniekiem, kopā pavadīt laiku un iepriecināt vienam otru.

Rīgas Franču Licejas kora piedalīšanās starptautiskā konkursā Itālijā
Rīgas Franču liceja jauktais koris "Mēs lidosim..." piedalījās interkultur.com organizētajā starptautiskajā koru konkursā Itālijā, Venēcijā. Koris un tā vadītāja Liene Batņa jaukto koru grupā G3 ieguva zelta diplomu. Braucienam finansējumu piešķīra Rīgas Domes Izglītības, Kultūras un Sporta departaments.

Valdības un NVO memoranda svinīgā sēde
Biedrība "Nepaliec Viens" piedalījās Valdības un NVO sadarbības memoranda sēdē, kurā memorandu parakstīja vairāk kā 40 organizācijas. Ikgadējās sēdēs Valdības vadītājs tiekoties ar nevalstisko organizāciju pārstāvjiem atskatījās uz sadarbību un aktualizēja jautājumus, kas būtiski valdības un NVO sadarbības memoranda kontekstā. 
Viesošanās mērķis bija iepriecināt un sveikt SAC iemītniekus kopā svinot Zvaigznes Dienu. Sociālās aprūpes nams „Stūrīši" nodrošina ilgstošu sociālo aprūpi un sociālo rehabilitāciju cilvēkiem ar garīga rakstura un fiziskiem traucējumiem.

Jauno Māmiņu (Ģimeņu) klubs „Ligzdiņa"
Sadarbībā ar Dienas centru Rīdzene biedrība "Nepaliec Viens" rīko nodarbības topošajiem un esošajiem vecākiem, lai palīdzētu sagatavoties jaunajiem pienākumiem, kas rodas pirms un pēc bērniņa ienākšanas ģimenē. Kluba mērķis ir sniegt atbalstu vīriem, lai veiksmīgāk apzinātu savus jaunos pienākumus un uzdevumus.
 
 
 
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs