Diena bez lifta 2018 – izmanto kāpnes! 
Eiropā 2018. gada 25.aprīlisDiena bez lifta. Starptautiskā Sporta un Kultūras Asociācija (ISCA) un tās partneris Latvijas Tautas sporta Asociācija (LTSA) aicina iedzīvotājus, organizācijas, valsts iestādes un kompānijas ar lenti liegt pieeju dažiem liftiem un eskalatoriem viņu telpās, lai pamudinātu savus darbiniekus un kolēģus lietot kāpnes.
 
Diena bez lifta ir daļa no NowWeMOVE kampaņas, kuru uzsāka ISCA, kuras galvenais mērķis ir parādīt cilvēkiem, cik vienkārši būt aktīviem ikdienā neskatoties uz brīvā laika trūkumu. Dienu bez lifta var viegli ieviest birojā, tirdzniecības centrā, daudzstāvu dzīvojamā mājā, stāvvietās, universitātēs un citās publiskajās un privātajās ēkās. Galvenā Dienas bez lifta ideja ir stimulēt ikdienā lifta vietā lietot kāpnes.
 

Dalībnieki: Dienā bez lifta tiek aicināti piedalīties visi iedzīvotāji neatkarīgi no vecuma, dzimuma un sportiskās sagatavotības līmeņa. Īpaši tiek aicināti piedalīties valsts iestādes, darba kolektīvi, organizācijas, kuru biroji atrodas ēkās ar liftu.

Pieteikšanās: Katrā pasākuma norises vietā jābūt vismaz 1 kontaktpersonai, kura uztur saziņu ar LTSA pirms pasākuma, visā pasākuma norises laikā, kā arī pēc pasākuma. Informācija par pasākumu (organizācija, kas piedalīsies pasākumā, kontaktpersona (vārds, uzvārds, telefona numurs)) jānosūta uz e-pastu: līdz 2018. gada 16. aprīlim.
 
PASĀKUMA NOLIKUMS | VIZUĀLIE MATERIĀLI
 
Pasākuma norise: Organizatori pasākuma norises vietā aicina pasākuma dalībniekus lifta vietā izmantot kāpnes, informē pasākuma dalībniekus par ieguvumiem veselībai un izvieto pasākuma informatīvo materiālu lifta tuvumā. 
 
Pasākumam noslēdzoties, visa informācija par pasākuma norisi un rezultātiem jānosūta LTSA birojam uz e-pastu līdz 10. maijam.
 
Uzziņām sazināties ar LTSA biroju izmantojot e-pastu: vai tālruņus:+371 67226215, +371 26895037 (Anastasija). 
 

 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
4 + 4 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs