Topošo un esošo vecāku skola: Jauno Māmiņu (Ģimeņu) Klubs „Ligzdiņa” nodarbības pirmsdzemdību laikā 2018
 

Topošo un esošo vecāku skola: Jauno Māmiņu (Ģimeņu) klubs „Ligzdiņa" aicina topošos un esošos vecākus piedalīties nodarbībās pirms mazuļa piedzimšanas, lai iedrošinātu un stiprinātu vecāku uzdevumiem, veicinot jaundzimušā/mazuļa drošu un labvēlīgu emocionālo un fizioloģisko attīstību.

Lai bērna gaidīšana un ienākšana ģimenē būtu priecīgs un izbaudīts notikums, kas iedrošina rūpēties vienam par otru turpmākos bērna dzīves attīstības posmos, gimenēm - vecākiem, kā pāriem, tā arī māmiņām ir jāsaņem nepieciešamais atbalsts un zināšanas par vecāku uzdevumiem un pienākumiem.

Tāpēc atbalsta grupas „Ligzdiņa" nodarbību un individuālo konsultāciju mērķis ir iedrošināt vecākus, mazināt satraukumu un neziņu par gaidāmo, lai tie veiksmīgāk pielāgotos jaunajiem apstākļiem, palīdzētu ģimenei kļūt vienotākai, tā palielinot spējas kopā pārvarēt dažādas ikdienas grūtības.

Veicinot tēviem labāk apzināties savu nozīmi un lomu, tiek sekmēta māmiņas spēja veiksmīgāk funkcionēt, rūpējoties par labvēlīgu un drošu bērna attīstību. 

Nodarbību saturu veido un vada vecmātes, ārsti un sociālais karitatīvais darbinieks. 

Nodarbībās tiek aicināti piedalīties abi vecāki, māmiņa, vai arī pēc māmiņas izvēles uzticības persona. Lai piedalītos nodarbībās, ir nepieciešams iepriekš pieteikties sūtot ziņu uz e-pastu:

 



 
Nodarbības tiek īstenotas sadarbībā ar Rīgas Sociālā dienesta dienas centru "Rīdzene". Dalība nodarbībās, lasāmviela un konsultācijas ir par brīvu!
 
Ikvienā izziņas procesā svarīgākais ir motivācija un apziņa, ka Tu to spēj!
 
Papildus uzziņām tālrunis: +371 67037583 vai +371 29365353.
 
Atvērt mobilās ierīcēs QR kods 
 

JMĢK Ligzdiņa
 
 
Bilde ©


Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
9 + 2 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs