Brīvprātīgais darbs jauniešiem 2016 
 
 
 

Aicinām jauniešus pieteikties brīvprātīgam darbam, lai palīdzētu rīkot un organizēt atbalsta pasākumus bērniem ar autismu, no nelabvēlīgām ģimenēm, ar īpašām vajadzībām un jauniešiem ieslodzījumā. Aktivitātes rīko biedrības Nepaliec Viens Jauniešu Pastorālās mājas jaunieši. 

Bet, ja vari veltīt savu laiku un prasmes attālināti, izmantojot internetu un datoru, esi aicināts piedalīties jauniešu portāla JauniešuRepublika.lv veidošanā.  

 

Aktivitātes

23.aprīlī – sporta pasākums bērniem ar autismu (Sporta Akadēmijā, 12 bērni, uzdevumu stacijas).

21.maijā – pasākums ar patvēruma meklētāju bērniem (pastaiga gar Jūrmalas krastu ar latviešu tautas rotaļām un spēlēm, pikniks).

Jūnijs – diennakts nometne bērniem no nelabvēlīgām ģimenēm (5 dienas, datumi tiks precizēti, Bruknas muižā, organizē Kalkutas žēlsirdības māsas).

1.-6.jūlijs – dienas nometne bērniem ar īpašām vajadzībām (Jūrmalā, Dzintaros, 9:00-16:00 kopā ar bērniem, no 16:00 - dienas refleksija, gatavošanās nākošai dienai, brīvais laiks).

Septembrī – ieslodzīto jauniešu apmeklējums (datums tiks precizēts, Cēsu un Iļģuciema cietumi, spēles, sarunas un muzikālais konkurss).

Pastāvīgi - brīvprātīgais darbs jauniešu portāla veidošanā www.jauniesurepublika.lv

 

Papildus uzziņām un pieteikšanās rakstot uz  vai sazinoties: 26394426 (Diāna). 

Atvērt mobilās ierīcēs QR kods 

 

Nepaliec Viens 

 
 
Bilde ©lumina-hearts

Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
9 + 3 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs