25.oktobrī Rīgā notiks gājiens tradicionālas ģimenes atbalstam
 

2014.gada 25.oktobrī, biedrība ''Mūsu bērni'' aicina draudzīgā un pozitīvā gājienā par tradicionālu-Dabīgu Ģimeni piedalīties ikvienu, kurš atbalsta tradicionālās ģimenes vērtības, arī vecākus ar bērniem, vectētiņus un vecmāmiņas, jaunieši un citus.

Gājiens sāksies plkst.15:00 pie Kongresu nama un noslēgsies plkst.17:00 pie Brīvības pieminekļa. Tā laikā iecerēts arī vērsties pie Saeimas deputātiem, aicinot pasargāt bērnus no ''pāragras seksuālās apgaismības''.

Tāds pats gājiens šajā pašā laikā notiks arī Vācijas pilsētās Augsburgā un Drēsdenē piedaloties tūkstošiem cilvēku, kuri vēlas pasargāt savus bērnus un iestājas pret „piespiedu bērnu agrīno seksualizāciju skolās Vācijā”.

Francijā un Igaunījā līdzīgs gājiens notika jau 2014.gada aprīlī, jūnijā un oktobrī www.demofueralle.wordpress.com/demo/

Biedrība uzskata, ka ir nepieciešams atbalstīt tos deputātus, kas, neskatoties uz vadošo ES partiju spiedienu, ir gatavi pretoties tādu tehnoloģiju ieviešanai Latvijā, kas iznīcina ģimeni. «Mēs lūdzam ieviest grozījumus «Bērnu tiesību aizsardzības likumā», par kuru izskatīšanu jau nobalsoja lielākā daļa iepriekšējās Saeimas deputātu,» norāda biedrības «Mūsu bērni» pārstāve Pečurina-Bērziņa.

Gājiens pie Kongresu nama sāksies ar organizatoru ievadrunu par pasākuma mērķiem. Plkst. 15.30 pie Saeimas tiks nolasīta atklāta vēstule deputātiem ar lūgumu pieņemt grozījumus likumā, lai pasargātu bērnus no pāragras seksuālās apgaismības, plkst. 16 gājiena organizatori pie Melngalvju nama pateiksies prezidentam Andrim Bērziņam par viņa nolūkiem aizstāvēt tradicionālās vērtības Latvijā, savukārt plkst. 16.15 pie Rīgas domes tās pārstāvjiem tiks nolasīts aicinājums visādi veicināt tradicionālās ģimenes stiprināšanu, kā arī biežāk rīkot tādus pasākumus, kas sekmētu šo ģimeņu labvēlīgu attīstību.

 
Atvērt mobilās ierīcēs QR kods
 
 
 
 
 
 
 
Bilde ©earlyyearschildcare




 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
1 + 5 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs