Iecavā notiks Ģimeņu veselības diena 2014
 
Sestdien, 12. jūlijā plkst. 12:00 Iecavā notiks aktīvās atpūtas zonas atklāšanas pasākums "Ģimenes veselības diena”. Pasākums notiks publiskajā atpūtas vietā "Spirtnieki", kur nupat pabeigti rekonstrukcijas darbi. Bērni, jaunieši, pieaugušie, kā arī seniori, varēs iesaistīties savām spējām un interesēm atbilstošās sporta aktivitātēs. Dalība visās aktivitātēs bez maksas.
 
Pasākumu rīko Iecavas novada dome sadarbībā ar biedrībām Latvijas Tautas sporta asociācija (LTSA), Latvijas Medicīnas Studentu Asociācija (LaMSA), Jaunatne smaidam, kā arī ar Iecavas kultūras namu un Iecavas dienas centru "Iecavanīca”, lai piedāvātu iespēju aktīvi pavadīt laiku, iepazīstinātu ar rekonstruēto atpūtas vietu, kā arī izglītotu un informētu par fizisko aktivitāšu nozīmi un iespējām veselības uzlabošanā.

No plkst. 12.00-15.00 varēs pārbaudīt veselību, nosakot asinsspiedienu, glikozes līmeni asinīs un Ķermeņa masas indeksu (ĶMI). 

Jauniešiem un pieaugušajiem paredzētas pludmales volejbola sacensības uz diviem laukumiem divās vecuma grupās: 13 - 25 gadi un 25+ gadi. Pieteikšanās spēlēm ar e-pastu vai pasākuma dienā līdz plkst. 12.30. Komandās spēlētāji 2:2 bez rezervistiem. 

Ikvienam būs iespēja apgūt vai uzlabot nūjošanas prasmes LTSA sertificēta instruktora vadībā. Pulcēšanās uz nūjošanu notiks plkst. 13.00.

Lai mazinātu bailes no ārstu apmeklējuma, bērni kopā ar LaMSA studentiem varēs iejusties ārstu lomā, ārstējot "slimās" rotaļlietas Lācīša Ķepainīša slimnīcā.

Biedrība "Jaunatne smaidam" piedāvās iesaistīties sporta un izturības aktivitātēs ar alpīnistu ekipējumu. 

Pasākuma laikā darbosies arī kafejnīca un uzstāsies šova deju grupa "Matrix".

 

Uzziņām: 63963403 vai www.sportsvisiem.lv





Bilde ©LTSA



 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
3 + 7 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs