Ģimeņu Sporta festivāls Mežaparkā 2014

Veselīga dzīvesveida dienas 1. maijā ietvaros Latvijas Tautas sporta asociācija Mežaparkā organizē Ģimeņu sporta festivālu, kurā katrai - gan lielai, gan mazai sportot gribošai ģimene varēs izmēģināt savus spēkus dažādās sportiskās aktivitātēs.
 
Ģimenes uzmundrinās un ar gardu, vitamīniem bagātu piena dzērienu iepriecinās Rasēns, ar kuru kopā bērni varēs mācīties Rasēna deju un jautri pavadīt laiku.
 
Visām ģimenēm būs iespēja piedalīties dažādās aizraujošās aktivitātēs, spēlēs un stafetēs. Ģimeņu sporta festivāls piedāvās arī dažādas piepūšamās atrakcijas, kas īpaši aizraujošas var šķists ģimeņu jaunākajiem dalībniekiem.

Šoreiz Ģimeņu sporta festivāls norisināsies Lielās Mežaparka estrādes teritorijā, tādēļ, vienlaicīgi ar sportiskajām aktivitātēm, ģimenēm būs iespēja vērot un baudīt priekšnesumus, kas norisināsies uz pasākuma lielās skatuves. 

 

FESTIVĀLA PROGRAMMA

11.00 - 12.00 – Dalībnieku reģistrēšanās. 

12.00            – Veselīga dzīvesveida dienas atklāšana, sacensības.  

17.00            – Apbalvošana.

 
Ģimene kur piedalās sacensībās, tajā jābūt vismaz vienam pieaugušajam, kurš ir atbildīgs par savu komandu. Komandas, atkarībā no bērnu vecuma, tiek dalītas vecuma grupās:

I grupa – 6-9 gadus jauni bērni 

II grupa – 10-12 gadus jauni bērni 

III grupa – 13 un vecāki bērni

Speciālas aktivitātes bērniem vecumā no 2-5 gadiem. 
 
Lai piedalītos ir nepieciešams reģistrēties iepriekš aizpildot pieteikuma anketu. Elektroniskā reģistrācija beigsies 2 dienas (48 stundas) pirms sacensību sākuma vai piesakoties 

festivāla dienā, no plkst 11.00.

Papildus uzzināt par Ģimeņu sporta festivālu un pieteikšanos dalībnieki var lasot Latvijas Tautas sporta asociācijas mājas lapā www.sportsvisiem.lv, sazinoties pa tālruni: 67226215, vai rakstot e-pastu: 
 
 
 
 
 
 
Latvijas Tautas sporta asociācija






Bilde ©
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
4 + 8 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs