Aicinām aktīvus un darboties gribošus jauniešus kļūt par brīvprātīgajiem Latvijas Neredzīgo biedrībā!
 
 
Meklējam aktīvus un entuziasma pilnus jauniešus, kuri būtu gatavi palīdzēt biedrības pasākumos, lai sniegtu atbalstu tiem, kam tas visvairāk nepieciešams! Iesaistoties kā brīvprātīgajam, tev ir iespēja piedalīties interesantās aktivitātēs, kā arī dalīties ar savām idejām. Brīvprātīgie mums vajadzīgi dažādās jomās, tāpēc katrs ir gaidīts!
 

Tuvākās aktivitātes Latvijas Neredzīgo biedrībā 2014. gadā:

  • Visa gada garumā plānojam radošas, ar teātri un mūziku saistītas aktivitātes cilvēkiem ar redzes invaliditāti, kur mūsu  amatieru kolektīvi uzstāsies ar saviem pasākumiem dažādos Latvijas reģionos. Tā būs iespēja palīdzēt organizēt pasākumus, koncertus, kā arī palīdzēt ar radošu noformējumu dekorācijām, fotografēt pasākumus. 
 
  • Rīgā, Strazdumuižas ciematā Juglā atrodas arī Strazdumuižas klubs, kas ir kultūras dzīves centrs cilvēkiem ar redzes invaliditāti. Arī tur notiek pasākumi, piemēram, 8.martā būs mūsu pašu vokālo ansambļu un pūtēju orķestra koncerts.  Arī klubā vajadzīgi brīvprātīgie.
 
  • Jūnijā būs iespēja darboties starptautiskā jomā, kad biedrībā viesosies biedrības no Itālijas, Polijas, Čehijas un Spānijas.  Varēs palīdzēt ar uzņemšanu, aktivitāšu plānošanu, komunicēšanu, materiālu sagatavošanu. 
 
  • Jūlijā Cēsu pusē notiks vasaras nometne par sportu un veselīgu dzīves veidu 30 jauniešiem ar redzes traucējumiem „Saredzi veselību un sporto”. Var palīdzēt vadīt aktivitātes, filmēt, komunicēt ar dalībniekiem.
 
  • Augustā Juglā, neredzīgo ciematā notiek ciemata svētki, kur apbalvo labākos puķkopjus, notiek sporta aktivitātes un dažādu mūziķu uzstāšanās. Arī šajā pasākumā nepieciešamas darba rokas un idejas.
 
  • 15. oktobrī ik gadu daudzās Latvijas pilsētās atzīmē Baltā spieķa dienu.  Tā ir starptautiska diena, ko svin visā pasaulē. Baltais spieķis ir palīglīdzeklis, ko izmanto neredzīgs cilvēks, lai orientētos telpā. Baltā spieķa dienas ietvaros notiek dažādi pasākumi.
 

Tie ir tikai daži no pasākumiem, mēs regulāri piedalāmies projektu konkursos un katram ir iespējas ieguldīt savas idejas un spējas, lai palīdzētu cilvēkiem ar redzes traucējumiem.

Lai pieteiktos, raksti mums uz e-pastu , ar norādi "brīvprātīgais" vai droši sazināties ar tālr. 67532607! 

 
 

 

LNB 


 
 
 
Bilde ©

 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
3 + 9 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs