Topošo un esošo vecāku skola: Jauno Māmiņu (Ģimeņu) Klubs „Ligzdiņa” 2014

Topošo un esošo vecāku skola: Jauno Māmiņu (Ģimeņu) klubs „Ligzdiņa" aicina topošos un esošos vecākus piedalīties nodarbībās, kurās iegūs zināšanas un iemaņas, lai palīdzētu nodrošināt mazuļa drošu un labvēlīgu emocionālo un fizioloģisko attīstību.

Saņemot nepieciešamo atbalstu un zināšanas par dzemdībām, jaundzimušā aprūpi, krūts barošanu, mazuļa fizioloģisko un emocionālo attīstību un vecāku lomām, zūd satraukums un neziņa, kas bieži ir traucēklis tam, lai bērniņa ienākšana ģimenē būtu priecīgs, gaidīts un izbaudīts notikums. Turklāt nodarbībās iegūtās zināšanas un padomi palīdzēs ģimenei kļūt vienotākai palielinot spējas kopā pārvarēt dažādas ikdienas grūtības, lai nodrošinātu jaundzimušajam drošu un labvēlīgu vidi.
 
Atbalsta grupas „Ligzdiņa" nodarbībās un individuālajās konsultācijās tiek sniegtas nepieciešamās zināšanas un iemaņas, lai palīdzētu arī tēviem labāk apzināties jaunos pienākumus pret bērnu un māmiņu.

Nodarbībās aicināti piedalīties abi vecāki vai arī, ja māmiņa vēlas, tad kopā ar uzticības personu. Lai piedalītos nodarbībās, ir nepieciešams iepriekš pieteikties sūtot e-pastu . Papildus uzziņām tālrunis: 67037583 vai 29365353.


Nodarbības vada sertificētas vecmātes un ārsti. Dalība nodarbībās un konsultācijas ir par brīvu.
 
 
 

JMĢK Ligzdiņa
 
 
 

Atvērt mobilās ierīcēs QR kods
ATBALSTA
Borisa un Ināras Teterevu Fonds


Bilde ©


Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
9 + 4 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs