Pasaules diabēta diena 2013 Vidzemes priekšpilsētā Rīgā


Ikviens tiek aicināts piedalīties 28. novembrī,
Rīgā, Vidzemes priekšpilsētā, Rīgas Sociālā dienesta Ziemeļu nodaļas telpās Vidrižu ielā 3, 1. stāvā, plkst. 16.00 Pasaules diabēta dienas 2013 ietvaros rīkotājā nodarbībā. Nodarbībā skaidrosim, kā panākt labākus rezultātus diabēta ārstēšanā. Pēc nodarbības dalībnieki varēs saņemt praktiskus padomus un individuālas konsultācijas.

Nodarbībā piedāvāsim noteikt cukura līmeni asinīs un asinsspiedienu. Līdzi nešanai būs pieejami drukāti materiāli, speciālā Diabēta dienas avīze un vēl daudz kas cits interesants.

Pasākumu rīko dienas centra "Rīdzene", diabēta pacientu un viņu tuvinieku atbalsta grupu "Domubiedri" sadarbībā ar Latvijas Diabēta asociāciju.

Atbalsta grupa ‘'Domubiedri' tika dibināta, lai diabēta pacienti un viņu tuvinieki negaidot rindā pie ārsta-endokrinologa varētu saņemt padomus, atbalstu, apmācības un dažādas veselības pārbaudes, veicot arī preventīvus pasākumus cukura diabēta riska mazināšanai. Grupas tikšanās notiek reizi mēnesī.
 




Piedalīšanās un konsultācijas ir par brīvu. Papildus uzziņām lūdzam sazināties: +371 67037583 (Edmunds) vai sūtīt e-pastu uz:  





Domubiedri
Nolasīt QR kodu

 
 
 
 
 
 
 
Bilde ©




 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
1 + 7 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs