Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā izstāde „5 kontinenti uz palodzes” 2013


Līdz 18. novembrim Latvijas Universitātes (LU) Botāniskajā dārzā, Rīgā, Pārdaugavā, Kandavas ielā 2, Palmu mājas vestibilā skatāma istabas augu izstāde „5 kontinenti uz palodzes". Interesentus priecēs ne tikai paši augi, bet arī padomi par augu kopšanu ziemā un to, kādi audzēšanas apstākļi tiem ir piemērotākie.
 
Vai zini, kā svešzemju zaļos draugus aprūpēt ziemā? 
 
Tuvojoties ziemai, palielinās laiks, ko pavadām telpās, un dabas tuvumu sniedz telpaugi. Pareizi izvēlēta, kopta un piemērotos apstākļos augusi istabas puķe uz palodzes priecē cilvēku daudzus gadus. Tādēļ LU Botāniskā dārza Palmu mājas vestibilā apskatāma izstāde „5 kontinenti uz palodzes", kur parādīts kādi augi piemēroti audzēšanai uz siltas dienvidu loga palodzes vai tieši pretēji – vēsas ziemeļu puses palodzes, kur ir maz gaismas.
 
Interesenti varēs izlasīt arī ieteikumus augu kopšanai ziemas mēnešos, kad augi atrodas miera periodā un to kopšanā ieteicams ievērot noteiktus mērenības pasākumus. Izstādē varēs iedvesmoties arī ziemas dārzu īpašnieki.
 
LU Botāniskais dārzs atrodas Rīgā, Pārdaugavā, Kandavas ielā 2. Oktobrī - martā apmeklētājiem tas ir atvērts no plkst. 9.00 līdz 16.30.
 
Papildus lasīt: www.botanika.lu.lv 
 
 
 


Nepaliec Viens
 





Bilde ©




 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
4 + 9 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs