Strēlnieku nevis Doma laukumā notiks akcija „Par pensionāru tiesībām” 2013
 
 
Latvijas Pensionāru federācija (LPF) 7. septembrī rīko akciju „Par pensionāru tiesībām", kas notiks Rīgā, nevis Doma laukumā, kā tika plānots sākumā, bet Strēlnieku laukumā, blakus Rīgas Domei un Okupācijas muzejam. Mītiņa sākums plkst.12.00. Mītiņu plānots uzsākt ar pensionāru federācijas himnu „Nevis slinkojot un pūstot...", pēc tam tiks dota iespēja izteikties visu Latvijas reģionu pensionāru organizāciju pārstāvjiem, sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem. Kopā plānots pieņemt rezolūciju ar konkrētām prasībām LR Saeimai un valdībai.
 
Sagaidāms, ka novadu pensionāru organizāciju pārstāvji ieradīsies „bruņoti" ar plakātiem par aktuāliem senioru jautājumiem. Delegācijām no novadiem ir jānorīko kārtības uzturētājus ar pazīšanās zīmi – zaļu apsēju uz rokas.
 
Autobusu novietošana stāvvietās Daugavmalā. Lūgums novadu pašvaldības iespēju robežās atbalstīt pensionāru organizācijas ar transportu nokļūšanai Rīgā. 
 
LPF Valde lūdz līdz 2.septembrim sniegt informāciju no pensionāru organizācijām par plānoto dalībnieku skaitu pasākumā, tālrunis: 67276789, pirmdienās vai trešdienās no plkst.10:00-15:00, kā arī var izmantot e-pastu:
 



Biedrība Nepaliec Viens






Bilde ©footage




 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
2 + 1 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs