Izveido apsveikumu un piedalies bērnu zīmējumu konkursā „Par dzīvību"
 
 
Bērni no visas Latvijas tiek aicināti iesūtīt zīmējumus, kas ir noformēti kā apsveikumi - uz pusēm pārlocītas A4 lapas, kuras vienā pusē ir zīmējums un iekšpusē ir vēlējums ģimenei vai jaundzimušajam bērniņam par tēmu: Dzīvība kā augstākā vērtība. Bērni ir vecāku vislielākais lepnums un prieks, kuplas ģimenes - valsts gods!.
 
Novēlējumu bērni var rakstīt kopā ar vecākiem. Aiciniet savus bērnus un palīdziet viņiem ar idejām veidojot apsveikumu. Pārrunājiet, kā tas bija, kad viņi dzima, kā jūs jutāties un par Dieva klātbūtni jūsu dzīvē, lai ģimeni, kas šo apsveikumu saņems, apņem siltums un Dieva mīlestība. Pēc izstādes darbi tiks atdoti P. Stradiņa klīniskās un citu slimnīcu jaundzimušo nodaļām, un izdalīti katra tur piedzimušā bērniņa vecākiem.
 
Darbus vērtēs divās vecuma grupās:
• pirmskola un sākumskola;
• pamatskola.
 
Ko vērtēs zīmējumos:
• doma vai problēma, kas ar šo darbu tiek izteikta;
• darba oriģinalitāte, radošums.
 
Kas vērtēs:
Latvijas Mākslas akadēmijas mācībspēki, mākslinieki Kristaps Zariņš un Aigars Bikše, māksliniece Aija Zariņa, Una Gavare kustības "Par Dzīvību" patronese, kuplas ģimenes māmiņa.
 
 
Darbu iesniegšanas termiņš:
Darba iekšpusē jābūt autora vārdam, uzvārdam, vecumam un adresei. Zīmējumus Rīgā sūtiet līdz 5. septembrim ar pastu vai iesniegt personiski portāla Apriņķis.lv redakcijā (Lāčplēša ielā 24 Rīgā, LV-1011) vai Krīzes grūtniecības centrā Krizescentrs.lv (Tērbatas ielā 38–4 Rīgā, LV-1011, vai filiālēs novados).
 
 
Apbalvošana:
Tiks noteikts labākais darbs, kura autors saņems galveno balvu no Ungārijas vēstniecības - ģimenes brauciens uz Ungāriju, vēl 10 labākie autori naudas balvas. Balvu fonds no konkursa rīkotājiem 1000,- Ls, kā arī Talsu un citu novadu veicināšanas balvas.
 
Konkursa dalībnieku apbalvošana notiks 12.septembrī.
 
Zīmējumu mērķis ir uzrunāt Saeimas deputātus, lai veidotu ģimenēm draudzīgu politiku, tāpēc no 9. - 13. septembrim zīmējumu izstādi varēs aplūkot Latvijas Republikas Saeimā, tad Talsos un citu novadu centros.
 
Portāls Apriņķis.lv un Krīzes Grūtneicības centrs ir gatavi sadarboties arī ar citām iestādēm (organizācijām), kas vēlētos izvietot izstādi savās telpās.

Papildus uzziņām sazināties ar Janu Bebri-Laimi tālrunis: +371 26773899 vai e-pasts:  
 
 
Esiet atsaucīgi un pielieciet katrs savu roku, lai mainītu sabiedrības attieksmi pret dzīvības vērtību un ģimenēm ar bērniem!
 
 



Biedrība Nepaliec Viens






Bilde ©




 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
8 + 10 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs