Bildes


Latvijas Tautas sporta asociācija (LTSA) turpina 1993.gadā atjaunoto Latvijas brīvvalsts tradīciju un jau 18.reizi organizē Latvijas Strādājošo sporta spēles, kuras šoreiz notiks 17.-18. augustā Aizkrauklē. Tajās aicinātas piedalīties organizāciju, uzņēmumu, iestāžu, pilsētu, novadu un pagastu komandas un individuāli dalībnieki.
 
Strādājošo sporta spēles tiek organizētas, lai veicinātu strādājošo un viņu ģimenes locekļu fiziskās un garīgās veselības saglabāšanu, nostiprināšanu un darba spēju atjaunošanu, turklāt tā ir lieliska iespēja gan aktīvi un veselīgi atpūsties, gan saliedēt darba kolektīvu un veicināt sadarbību starp nozaru darba kolektīviem. Šī ir lieliska iespēja uzņēmumu komandām kļūt par pretendentiem dalībai XX Eiropas strādājošo sporta spēlēs, kuras notiks 2015.gadā Itālijas pilsētā Ricioni. Šodien uz XIX Eiropas strādājošo sporta spēlēm Prāgā dodas Latvijas delegācija 170 dalībnieku sastāvā no 19 organizācijām.
 
Spēļu programmā ir iekļauti dažādi sporta veidi vairākām vecuma grupām, piemēram, volejbols, basketbols, minifutbols, šautriņu mešana, novuss un citi, no kuriem katrs var izvēlēties sev tīkamāko vai piedalīties vairākos. Šogad sporta spēļu programmā iekļauts jauns, Latvijā vēl nebijis sacensību veids - tautas triatlons, kurā notiks komandu un individuālas sacensības peldēšanā, skriešanā un riteņbraukšanā.
 
 
Pieteikumi tiek gaidīti līdz 10.augustam LTSA birojā Vaļņu ielā 32, 513. Ist., Rīga, LV-1050!
 
Strādājošo sporta spēles atjaunotajā Latvijas brīvvalstī pirmoreiz notika 1993.gadā Ogrē, pulcinot 231 dalībnieku, un ātri vien kļuva ļoti populāras darba kolektīvu vidū – V strādājošo sporta spēlēs 1997.gadā Priekuļos piedalījās jau 1020 sportisti. Līdz šim strādājošo sporta spēles ir notikušas Ogrē, Bauskā, Kandavā, Aizkrauklē, Siguldā, Valmierā, Jēkabpilī, Ventspilī un citur.
 
Papildus uzziņām par sporta spēlēm var uzzināt sazinoties ar LTSA, tālruņi: 67226215; 29659000, e-pasts:  vai internetā: www.sportsvisiem.lv.




Latvijas Tautas sporta asociācija






Bilde ©
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
4 + 7 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs