Bildes
 

Projekts „ComiX4= Komiksi vienlīdzībai" balstās nepieciešamībā veicināt tādu Eiropas sabiedrības attīstību, kuras pamatos ir cieņa pret cilvēktiesībām un vēršanās pret rasismu, ksenofobiju un citiem neiecietības veidiem. Projekta ietvaros tiks apbalvoti labāko nepublicēto komiksu autori ar migrācijas izcelsmi trijās kategorijās: Cīņa pret rasismu, Migrācijas stāsti un Stereotipi. Konkursa balvu veido: Žūrijas balva un Skatītāju balva. Abas balvas tiks pasniegtas uzvarējušajiem komiksiem katrā kategorijā; kopā tiks pasniegtas sešas balvas katra 1,000 Eiro apmērā.. Savu komiksu var iesniegt līdz 30. jūnijam.
 
Projekta „ComiX4= Komiksi vienlīdzībai" mērķis ir veicināt starpkultūru dialogu, lai mazinātu rasismu, ksenofobiju un diskrimināciju Eiropā, īpaši pievēršot uzmanību Itālijai, Bulgārijai, Igaunijai, Rumānijai un Latvijai. Lai sasniegtu mērķi, projekts tiecas iekļaut migrantus un otrās paaudzes migrantus – tā kā viņi bieži tiek diskriminēti – radošu instrumentu – komiksu – veidošanā, lai vērstos pret rasismu un ksenofobiju.
 
Projektu „ComiX4= Komiksi vienlīdzībai" vada organizācija „Africa e Mediterraneo" (Itālija) sadarbībā ar partnerorganizācijām „NGO Mondo" (Igaunija), „The Workshop for Civic Initiatives Foundation" (Bulgārija), „ARCA" (Rumānija) un biedrību "Grafiskie stāsti" (Latvija).
 
 
  
Uzziņām: Africa e Mediterraneo, Marta Meloni, e-pasts: vai tālrunis: 0039 051 84 01 66



Nepaliec Viens
 







Bilde ©



Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
10 + 1 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs