Krimuldas baznīcā notiks ceļotāju tikšanās “Kopā jau 21 gadu”


Sestdien, 18.maijā sākot no 12.00 Krimuldas ev-lut. baznīcā notiks ceļotāju tikšanās "Kopā jau 21 gadu". Pasākums tiek rīkots, lai sapulcinātu visus tos, kuri sākot ar 1992. gadu ir devušies kādā no svētceļojumiem - ceļojumiem uz: Taizē, Vatikānu, dadžu zemi Skotiju; Austrumu noslēpumu- Sīriju, Jordāniju, Lībānu; Izraēlu- pa Jēzus pēdām, vulkānu un aisbergu zemi-Islandi, saulaino Sicīliju, Himalaju pārsteigumu-Nepālu, Himalaju dzīvības braucienā-Tibetu, kontrastu zemi-Indiju, lietus mežu zemi-Peru, Fatimas Dievmātes parādīšanās vietu-Portugāli, ziemeļu pērli-St. Pēterburgu, Bosnijas-Hercogovinas pērli-Medžugori, vai fjordu zemi-Norvēģiju.
 
Pasākuma atklāšana sāksies plkst.13:00 ar svētbrīdi Krimuldas baznīcā, kuru vadīs mācītājs Austris Rāviņš. Pēc svētbrīža notiks pasākuma saviesīgā daļa, kuru atklās pasākuma rīkotājs biedrības "Nepaliec Viens" vadītājs Alfs Trepšs.

Saviesīgā daļā būs koncerts, kurā muzicēs un dziedās Latvijas Kristīgā radio balss Kristīne Soloha (ģitāra, balss) un Ilze Fomina (piano, balss).

Pēc koncerta notiks sadraudzība, kuras laikā visi tiks aicināti kavēties atmiņās par ceļojumos gūtajiem iespaidiem. Katram būs iespēja pavadīt laiku baznīcā, piedalīties Kubeselas dabas takas pārgājienā, kā arī sarīkot sev un saviem līdzbiedriem garšīgu vēdera pārdzīvojumu.

Pasākumā laikā darbosies info punkts, grāmatu galds ar iespēju pret ziedojumu iegādāties grāmatas: "Ķeltu vakara lūgšanas''.

Dalībnieki ir aicināti līdzi ņemt labu un svētīgu garastāvokli un ''groziņu'', jo būs iespēja izmantot grillu cepšanas priekam.

Pasākumu rīko biedrība "Nepaliec Viens", atbalsta Krimuldas Ev. lut. baznīca, Latvijas Kristīgais radio un portāls Bildēs par Dzīvi.

 Vietas plāns, Spied, lai palielinātu!

Ceļotāju tikšanās “Kopā jau 21 gadu” Bildes 
 
 
 
Papildus uzziņām tālrunis +371 29473896 (Alfs)





Nepaliec Viens



Atvērt ar mobilām ierīcēm QR kods
 
 
 
 



Bilde ©



 
 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
10 + 9 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs