Mana pasaule 2015: Balso par pārmaiņām, balso par savām prioritātēm!
 

Apvienoto Nāciju Organizācija ar partneriem - ANO Tūkstošgades kampaņa, Ārvalstu attīstības institūts un Pasaules plašā tīmekļa fonds ir kopīgi izstrādājuši aptauju-pētījumu Mana pasaule 2015 (My world 2015), lai noskaidrotu pasaules iedzīvotāju prioritātes. Tas ir globāls pētījums, kurā ikviens pasaules iedzīvotājs var izteikt savas prioritātes, lai veidotu labāku pasauli. Ar aptaujas rezultātiem tiks iepazīstināti pasaules līderi, nosakot nākamo globālo attīstības programmu. Nobalso, lai arī Latvijas prioritātes ir redzamas globālajā pētījumā!
 
Lai izveidotu globālo pētijumu Mana pasaule 2015 ir notikušas plašas apspriešanās un saņemts liels atbalsts no dažādām organizācijām, tostarp NVO, reliģiskām un jauniešu kustībām.
 
Vairāk par lielākajiem partneriem:
 
Par Apvienoto Nāciju Organizācijas Attīstības programmu (The United Nations Development Programme) kura ir ANO globālās attīstības sadarbības tīkls, kas iestājas par pārmaiņām, savienojot valstu zināšanas, pieredzi un resursus, lai palīdzētu cilvēkiem veidot labāku dzīvi. Tā darbojas 177 valstīs un teritorijās.
 
Par ANO Tūkstošgades kampaņu (The UN Millennium Campaign) kura tika izveidota 2002. Apvienoto Nāciju ģenerālsekretārs atbalsta kampaņas un iedvesmo cilvēkus visā pasaulē rīkoties, lai līdz 2015. gadam sasniegtu Tūkstošgades attīstības mērķus, kā arī veicina pilsoniskās sabiedrības attīstības programmu laikposmā pēc 2015. gada.
 
Par Ārvalstu attīstības institūtu (The Overseas Development Institute) kas ir Lielbritānijas vadošais neatkarīgu ideju ģenerators starptautisko attīstību un humāno jautājumu risināšanā, lai iedvesmotu un informētu politiku nabadzības samazināšanā, kā arī ciešanu mazināšanā un ilgtspējīgas iztikas sasniegšanu jaunattīstības valstīs.
 
Par Pasaules plašā tīmekļa fondu (World Wide Web Foundation) kuru izveidoja tīmekļa izgudrotājs sers Tims Berners-Lī. World Wide Web Fonds ir bezpeļņas organizācija, kas veltīta, lai sasniegtu pasauli, kurā visi cilvēki var izmantot tīmekli, lai sazinātos, sadarbotos un brīvi izplatītu inovācijas, ceļot tiltus pāri šķirtnēm, kas apdraud mūsu kopīgo nākotni.
 
 
Vairāk par citiem partneriem, kuri palīdz veikt aptauju savās kopienās.
 
 
 
 
Bildēs par Dzīvi...
 
 
 




Bilde ©

 
 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
5 + 5 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs