Bildes Notiks diskusija par tēmu „Ticība un zinātne – izprast pasauli un cilvēku“


20 jubilejas gadu salidojuma priekšvakarā, 8.februārī, Rīgā, Mazā pils ielā 2, RARZI rīko atvērto diskusiju par tēmu „Ticība un zinātne – izprast pasauli un cilvēku". Tajā piedalās tehnisko zinātņu doktors Miroslavs Ruckis no Polijas un Fabrians Gābauers, Latvijas Universitātes vadošais pētnieks atomfizikā. Visi aicināti!

Programmā

16:40 – Sv. Mise, vada Katahētikas institūta dibinātājs pr. A. M. Jerumanis
(Rīgas Sv. Magdalēnas baznīca)

17:30 – Diskusija „Zinātne un ticība - ieguldījums pasaules un cilvēka izpratnē"
(RARZI studiju telpās M. Pils ielā 2)

19:00 – Agape


Miroslavs Ruckis (Miroslaw Rucki) tehnisko zinātņu doktors, 13 gadus strādājis kā didaktiskais un zinātniskais pētnieks Poznaņas Tehniskās universitātes Mašīnu Būvniecības tehnoloģijas institūtā. 2012. gada decembrī Ruckis ieguva habilitācijas zinātnisko grādu inženierzinātnēs. Kopš 2010. gada viņš ir nopietni pievērsies Bībeles studijām Pontifikālajā Teoloģijas fakultāte Vroclavā un saklausījis aicinājumu sludināt Evaņģēliju; strādā par vicedirektoru žurnālā „Mīliet viens otru".

Florians Gābauers (Florian H. Gahbauer) 2003. gadā Čikāgas universitātē ieguva doktora grādu fizikā. Pēc studijām viņš vienu gadu strādāja Kolumbijas universitātes astrofizikas laboratorijā kā pētnieks un kopš 2004. gada strādā Latvijas Universitātes Fiziskas un matemātikas fakultātes Lāzercentrā, kur sākumā bija pētniecības asistents, bet šobrīd ir vadošais pētnieks un zinātniskais asistents. Viņa pētniecības interešu lokā ir atomfizika, koherenti procesi, kosmiskā starojuma mērījumi, tumšas matērijas meklēšanas.


Papildus uzziņām: +371 29524484.

Atvērt ar mobilām ierīcēm QR kods






Bilde ©revelife




 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
9 + 7 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs