Mūzikas skolas audzēkņu Ziemassvētku koncerts Dienas centrā “Kastanis”

Rīgā, Lomonosova ielā 1/1919. decembrī, Dienas centrā "Kastanis", plkst.15:30 notiks Ziemassvētku koncerts, kurā muzicēs Latgales priekšpilsētas mūzikas skolas audzēkņi. Koncertā audzēkņi atskaņos spāņu, kubiešu, argentīniešu un brazīliešu tautas mūzika, kā arī komponistu Dž. Kačīni. J.S.Baha, Sarates, Karkassi, Nutala, Gulaka un Villa - Lobosa sacerējumus. Ieeja brīva!

Dienas centri noteiktai (-ām) mērķa grupai (-ām) dienas laikā nodrošina sociālās rehabilitācijas pakalpojumus, rehabilitācijas procesa pēctecību, sociālo prasmju attīstīšanu, izglītošanu un brīvā laika pavadīšanas iespējas, klientu un viņu tuvinieku līdzdalību konkrētu sociālo problēmu risināšanā, atbalsta un pašpalīdzības grupu darbību, un organizē sociālo resursu sistēmu piesaisti konkrēto sociālo problēmu risināšanai.

Dienas centrs "Kastanis" aicina ikvienu apmeklēt, lai iepazītu jaunus draugus, atrast sev tīkamu nodarbi, kopā apmeklēt muzejus, izstādes un citus kultūras pasākumus, kopā pavadīt laiku un svinēt svētkus.

Nokļūt pie mums var ar sabiedrisko transportu virzienā no centra: 
15. Trolejbusa pietura Lomonosova iela
7. Tramvaja pietura Balvu iela

Virzienā uz centru:
15. Trolejbuss pietura Lauvas iela
7. Tramvaja pietura Aiviekstes iela

Buklets par dienas centru "Kastanis"

Papildus uzziņām: Tālrunis +371 67181808, +371 67181895



Atvērt ar mobilām ierīcēm QR kods












Bilde ©


 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
5 + 7 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs