Ziemassvētku brīnums Esplanādes parkā - Trušu Karaliste - palīdzība ģimenēm


Līdz 2013. gada 13 janvārim pašā Rīgas centrā - Esplanādes parkā – Jūs gaidīs mīļš Ziemassvētku brīnums – TRUŠU KARALISTE. Jūsu acis priecēs un sirdi sildīs Garaušu ģimene no Ķepiņu mājām, burkānu mīluļi no Austiņu mājām un jaukie Ļipmuižas trušu baroni. 

Pasākuma rīkotāji Evaņģēlisko kristiešu draudze "Zilais Krusts" aicina būt par partneri un kopīgiem spēkiem vākt ziedojumus, lai palīdzētu trūcīgajām ģimenēm un bērniem!

Ja Jūs nevarat apmeklēt pasākumu Esplanādē, esat aicināti apmeklēt "Trušu Karalisti", kura ir tapusi  pateicoties Eiropas sociālo fondu un programmas „Daudzpakāpju resocializācijas pasākumi bijušiem ieslodzītiem" atbalstam un pašu Lēdmanes Zilā krusta nama iemītnieku darbam.

Atpūtas centrs atrodas gleznainā Ogres upes senlejā. Lēdmanes centrā nogriežoties no Madlienas ceļa objekta atrašanās zīmes mūs ved aizvien dziļāk jauktu koku mežā. Augstie koki, strautiņa urdzēšana un rezervāta dzīvnieku sasaukšanās rada sirreālu sajūtu. Tur mūsu sagaidīs dažādi dzīvnieciņi-truši, zosis un cūkas „mangelica", pāvi, pērļu vistiņas, mandarīnpīlītes, kazas. Šeit tiek gaidīts ikviens-gan liels, gan mazs, gan arī cilvēki ar īpašām vajadzībām.

Dabas rezervāts ir atvērts visu gadu. Apmeklētājus pārsteidz dzīvnieku uzvedība un pielāgošanās dažādiem gada laikiem. Par apmeklētājiem ir padomāts, jo variet pasūtīt tikko ceptas pankūkas un iedzert kādu siltu dzērienu. Apmeklētājiem tiek piešķirts kāds kārums ar ko pacienāt dzīvniekus.

Jaunais objekts, kas taps pavasarī-kempingu zona dos iespēju atpūsties visai ģimenei. Mēs piedāvāsim četru, sešu, astoņu stundu braucienu ar plostu Ogres upē, pēc tam pie ugunskura siltas pusdienas. Tuvā atrašanās vieta no Rīgas (tikai 65 km), naturālā daba, pieejamība visiem ir priekšnosacījumi, lai Jūs ierastos un to visu apskatītu.

Jaunieši no Latvijas Valsts Mākslas akadēmijas Vides dizaina nodaļās ir izstrādājuši Lēdmanes dabas rezervāta attīstības plānu tuvākajiem gadiem. Pirmais darbs, kas jau ir uztaisīts ir bērna kāja 5 metru augstumā. Ar šo darbu studenti cenšas uzrunāt sabiedrību, ka viss, ko mēs darām atstāj pēdu nospiedumus, bet kādus... tas gan atkarīgs ir no mums.


Ja vēlaties atbalstīt ziedojuma ieceri, Jūs varat ziedot ar bankas pārskaitījumu. 

Fonds "Zilais Krusts"
Reģ. Nr.: 40008153223
„Druvas", Bekas, Lēdmanes pag., Lielvārdes nov. LV-5011; Tel/fax: 67131914
A/S Swedbank; bankas kods: HABALV22;
konta Nr. LV78HABA0551027657969
Ziedojumu mērķis: daudzfunkcionālu rehabilitācijas pakalpojumu nodrošināšana trūcigajām ģimenēm.



Atvērt ar mobilām ierīcēm QR kods






Bilde ©viss




 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
7 + 2 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs