Pasaules diabēta diena 2012 Vidzemes priekšpilsētā


Ikviens tiek aicināts piedalīties 29. novembrī,
Rīgā, Vidzemes priekšpilsētā, Rīgas Sociālā dienesta Ziemeļu nodaļas telpās Vidrižu ielā 3, 3. stāvā, plkst. 16.00 Pasaules diabēta dienas 2012 ietvaros rīkotājā nodarbībā. Nodarbībā skaidrosim, kā panākt labākus rezultātus diabēta ārstēšanā. Pēc nodarbības dalībnieki varēs saņemt diabēta aprūpes māsas Revitas Gaišūtas (Rīgas Stradiņa universitātes klīnika) un Guntas Freimanes (Latvijas Diabēta asociācija) individuālas konsultācijas un padomus.

Nodarbībā piedāvāsim noteikt cukura līmeni asinīs un asinsspiedienu. Būs pieejami drukāti materiāli līdz nešanai, speciāla Diabēta dienas avīze, saņemami praktiski padomi, un vēl daudz kas cits interesants.

Pasākumu rīko dienas centra "Rīdzene", diabēta pacientu un viņu tuvinieku atbalsta grupu "Domubiedri" sadarbībā ar Latvijas Diabēta asociāciju.

Atbalsta grupā ‘'Domubiedri'' var piedalīties ikviens, kas ir diabēta pacients, vai arī ir vēlme noteikt glikozes līmeni asinīs, saņemt padomus par uzturu un dzīvesveidu veicot arī preventīvus pasākumus cukura diabēta riska mazināšanai. Grupas tikšanās notiek reizi mēnesī.






Piedalīšanās un konsultācijas ir par brīvu. Papildus uzziņām lūdzam sazināties: +371 67037583 (Edmunds) vai sūtīt e-pastu uz:  





Domubiedri



Bilde ©




 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
8 + 1 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs