Oktobrī Latvijā notiks dažādas aktivitātes Veselības Nedēļas ietvaros


Viss mainās un attīstās, bet galvenās vērtības paliek. To varētu teikt arī par Latvijas Tautas Sporta Asociācijas un dažādu pašvaldību kopīgi organizēto pasākumu „Veselības Diena", kura šogad izaugusi par „Veselības nedēļu". „Veselības Nedēļa" norisināsies oktobra pirmajā nedēļā – no 1. – 7.oktobrim.

Dažādi fizisko aktivitāšu pasākumi vienlaicīgi notiks dažādās Latvijas vietās un pasākumu skaits vēl palielinās, tādēļ LTSA aicina sekot līdzi informācijai savu pagastu/novadu web adresēs un pagastu/novadu avīzēs.

Veselības Nedēļa tiek rīkota starptautiska mēroga projekta „Move" ietvaros. Projekta mērķis ir līdz 2020. gadam iesaistīt 100 miljonus Eiropas iedzīvotāju fiziskās aktivitātēs. To plānots sasniegt sadarbojoties ar valsts mēroga organizācijām, kas savukārt koordinētu un veicinātu pašvaldību rīkotas aktivitātes savu valstu ietvaros. Koordinējošā organizācija Latvijā ir Latvijas Tautas Sporta Asociācija (LTSA).

„Veselības Nedēļas" aktivitātes ir balstītas uz trim tēmām/ aktivitāšu veidiem:
  • nūjošana,
  • sporta aktivitātes ģimenēm,
  • diena bez televizora un datora.


1.oktobris

Zentenes kultūras nams, Zentenes pagasts
Veselības nedēļas ietvaros biedrība „Zentenes izaugsme" aicina biedrus un visus interesentus uz CIGUN vingrošanu, ko vadīs fizioterapeite Dina Tarvida. Nodarbība notiks Zentenes kultūras namā 15:00, dalības maksa 1 Ls.


6.oktobris

Rīga, Vakarbuļļu pludmale
Nūjošanas festivāls. Tajā aicināti piedalīties visi nūjot gribētāji. Nūjotājiem būs iespēja izvēlēties kādu no sev piemērotākajām distancēm un apgūt vai uzlabot savas nūjošanas prasmes.
Festivāla sākums plkst. 12.00 (dalībnieku reģistrācija no plkst.11.00).

Tiks vērtētas arī komandas – lielākā komanda un stilīgākā komanda (min 10 dalībnieki). Festivāla laikā būs iespējam gan iznomāt nūjas, gan novietot automašīnu bezmaksas.
Pieteikuma AnketaPieteikšanās līdz 5.oktobrim. 

Sīkāka informācija www.sportsvisiem.lv.

Rīga, dažādi Fitnesa klubi
Bez maksas iespējams apmeklēt tos fitnesa klubus, kuri piedalās akcijā „Esi Aktīva, Latvija!".
Jau ceturto gadu pēc kārtas, projekta rīkotājs „Latvijas Veselības un Fitnesa asociācija" aicina ikvienu iedzīvotāju izmantot iespēju un visas dienas garumā apmeklēt fitnesa klubus bez maksas.

Kopīgās aktivitātēs aicina sekojoši fitnesa klubi:
City Fitness, Atlētika, Veselības Fabrika. Fitland, Tornado, Centrs, Body sport, Studija Sports pluss, Ķeizarmežs, Infinity Fitness, Madam Fitness, Baltijas Fizioterapija, Baltic Medicum, Dambo Fitness, DCH Studija un Sportima

Plašāka informācija www.balticfitness.lv

Rīga, Mežaparks
Reģionālais sporta centrs „Sarkandaugava" (Sarkandaugavas 24, Rīga), Veselības nedēļas ietvaros organizē nūjošanu Mežaparkā. Sākums 9:00.
Plašāka informācija pie Ilzes Spīķes , tel. 29267694.

Irlavas pagasts, Tukuma novads Dabas taka „Viesatas upes loki"
Sportisks, izklaidējošs un ģimenisks pasākums. Tiek aicināti ikviens interesents. Pieteikšanās līdz 3.oktobrim, zvanot pa tel. 26176893, pie Antras Erzamas

Visu nedēļu
Ropažu sporta centrs un Zaķumuižas sporta centrs, Ropaži, Zaķumuiža, Ropažu novads
Sporta centri aicina uzspēlēt dažādas galda spēles, pamētāt šautriņas, kā arī pieteikties dažādiem interešu pulciņiem bērniem un jauniešiem, un piedalīties dažādās nodarbībās pieaugušajiem
Darba dienās sporta centrus varat apmeklēt jau no 9:00 līdz pat 22:00, un brīvdienās no 9:00 līdz 21:00.


Piedāvāto iespēju programma Veselības Nedēļa Preiļos

01.10. plkst. 18.00 Preiļu parka estrāde.
Tiek aicināti skriešanas aktivitāšu cienītāji uz kopēju iesildīšanos un treniņu speciālista uzraudzībā, kur būs arī iespēja saņemt atbildes par skriešanu interesējošiem jautājumiem.

02.10. plkst. 18.00 Mākslīgā seguma futbola laukums pie PVĢ.
Dažāda vecuma, dzimuma un sagatavotības domubiedru lokā būs iespēja uzspēlēt futbolu un uzzināt ko jaunu par šo sporta veidu, kā arī mēģināt atsaukt atmiņā varbūt ar gadiem piemirstās iemaņas uz kvalitatīva seguma.
plkst. 18.00 Jaunrades centrā Aglonas ielā 24 interesentiem būs iespēja smelties zināšanas par gaisa pūķa veidošanas niansēm.

03.10. plkst. 18.30 PVĢ sporta zāle.
„Vingrosim kopā ar Ainu!" Jums ir iespēja varbūt beidzot izmēģināt ko tādu, kam agrāk pietrūka laika un uzņēmības. Varbūt tas ir tieši priekš Jums! Uzdrīksties!

04.10. plkst. 18.00 Preiļu BJSS stadions.
Pulcējamies, lai izbaudītu pēdējos skrituļošanas priekus Zelta rudens gaisotnē. Gaidām jebkura vecuma skrituļslidotājus, rollerslēpotājus un skrituļdēļu īpašniekus.

05.10. plkst. 18.00 Preiļu BJSS stadions.
„Veselības Nedēļas" gaitā ģimenes vai draugu lokā gatavoto pūķi varēs pārbaudīt -mēģinot to pacelt iespējami augstāk virs Preiļiem.

06.10. Aktīvo sportistu diena - saistīta ar piedalīšanos dažāda mēroga dažādos sporta veidos Latvijā.

07.10. plkst. 10.00 Preiļu KN.
Noslēguma diena. Tradicionālā turiāde nūjošanas entuziastiem un velomīļiem ar zupas baudīšanu nobeigumā.

Sīkāka informācija sekos www.preili.lv, Leonīds Valdonis, Preiļu novada sporta pasākumu organizators.






Latvijas Tautas sporta asociācija





Bilde ©




Šeit komentāri ir liegti. Jaunus komentārus pievienot vairs nevar.

Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
4 + 4 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs