Par Dzīvību Kampaņa


Vecrīgā, 10. septembrī tika atklāta kampaņa "Par dzīvību", kura ilgs līdz 14.oktobrim. Ceremonijā tika atklāta vides instalācija - 27 bērniņu figūras, ko veidojusi māksliniece Ieva Riekstiņa. Kā arī bija pieejama speciāla telts, kurā varēja saņemt informāciju par jautājumiem, kas saistās ar bērniņa gaidīšanu. 

Mēs visi reiz esam piedzimuši - visi,kas lasām šīs rindas. Ne katram no mums ir bijusi laime tikt radītam, piedzimt un izaugt gaidītam un mīlētam. Bet kādu laimīgu sakritību dēļ- tomēr mēs ESAM.

Šobrīd Latvijā, lielais abortu skaits, nestabilas ģimenes un citas pazīmes liecina, ka šie jautājumi ir ļoti aktuāli.

Informatīvā kampaņa "Par dzīvību" ir vairāku desmitu privātpersonu un nevalstisko organizāciju kopdarbs: tas ir pozitīvs un emocionāls aicinājums pievērst uzmanību bērna dzīvībai, mīlēt bērnu jau pirms tas ir piedzimis. Jo, dzīvība sākas jau ar ieņemšanas brīdi. 

Kampaņas patronese ir sešu bērnu māmiņa Una Gavare. Atklāšanā piedalījās arhibīskaps Jānis Vanags, arhibīskaps Zbigņevs Stankevičs un citi runātāji.

Kampaņā "Par dzīvību" jau iestājušies tādi sabiedrībā populāri cilvēki kā mūziķis Goran Gora, aktrise Olga Dreģe, aktrise Aurēlija Anužīte – Lauciņa, kamaniņbraucējs Mārtiņš Rubenis, hokejists Miķelis Rēdlihs, TV seja Elīna Doļģe, modes eksperte Maija Silova, raidījumu vadītāja Anna Rozīte un cit.


Papildus uzziņām lasīt www.pardzivibu.lv.




Par Dzīvību





Bilde ©




Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
1 + 6 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs