Bildes

Šis ir aicinājums Latvijas sabiedrībai atbalstīt Latvijas kristīgo mūziķi un skolotāju Valdi Indrišonoku, īpaši tiem, kam ir iespēja palīdzēt, lai Valda Indrišonoka mūzika un dziesmas varētu vēl iedvesmot daudzus no mums, kā tas ir bijis līdz šim. Aicinājumu atbalsta Jānis Stībelis, Artis Gāga, Māris un Linda Prinduļi un cti latviešu mūziķi.

Vēl nesenā pagātnē Valdis strādāja Latvijas Kristīgā radio skaņu ierakstu studijā, palīzot daudziem Latvijas kristīgajiem mūziķiem realizēt viņu muzikālās ieceres. Diemžēl šis darbs nevarēja sekmīgi turpināties, jo studijas telpas nācās pamest. Bez darba palikt nedrīkstēja un viss tika sākts no nulles. 

Ar dažu cilvēku finansiālu atbalstu tika sagādāta skaņu ierakstu aparatūra, un kāds Valda paziņa atvēlēja savas piemājas telpas jaunās studijas izveidei. Pēc aptuveni pusotra gada veiksmīgas darbības mūziķim pēkšņi tika paziņots, ka diemžēl arī šīs telpas ir jāpamet un aparatūra jāizvāc. Tas nozīmē, ka šobrīd Valdis ir bez darba. Pašlaik aparatūra no telpām ir izvākta un atrodas mūziķa dzīvoklī.

Šobrīd mūziķis ir saņēmis kādu ļoti izdevīgu piedāvājumu zemes gabala iegādei, uz kura varētu novietot viegli uzstādāmu konstrukciju studijas izveidei. Kāds cilvēks ir gatavs pārdot dziedātājam savu zemes gabalu par ļoti izdevīgu cenu, proti, par Ls 5500. Diemžēl šādas finanses Valda ģimenei nav.

Tādēļ aicinām ikvienu atbalstīt ieceri gan savās lūgšanās, gan finansiāli, lai varētu savākt nepieciešamo summu zemes gabala iegādei. Īpaši tos, kuriem šis mūziķis un skolotājs ir mīļš un dārgs, visus tos, kuru sirdis dziedātājs gadiem ilgi ir priecējis ar savu mūziku, visus tos, kuriem nav vienaldzīga Latvijas kristīgās mūzikas nākotne!

Jau iepriekš pateicamies un lūdzam Dieva svētību pār katru atvērtu sirdi.

Arī portāls Bildēs par Dzīvi un biedrība Nepaliec Viens aicina atbalstīt šo ieceri.

Veicot ziedojumu ar bankas pārskaitījumu ir jānorāda "Studijas izveidei":
Valdis Indrišonoks,
Banka: DNB Banka,
Konts: LV62RIKO0001302227481.

Ja Jums ir iespēja palīdzēt citādā veidā, lūdzam sazināties ar Dominiku, tālr: +371 28288300.


Projekta ideju atbalsta mūziķi: Jānis Stībelis, Māris Prindulis, Linda Prindule, Miķelis Vīte, Andris Kauliņš, Santa Lozinska, Artis Gāga, Dominiks Okolue.


Viens no ierakstiem, kas tapis projekta „Jauna slavas dziesma" ietvaros sadarbībā ar Valda Indrišonoka ierakstu studiju.



Autors Artis Šimpermanis. Izpilda Artis Šimpermanis un Lana Ludiņa.


 




Bildēs par Dzīvi







Bilde ©




 

Šeit komentāri ir liegti. Jaunus komentārus pievienot vairs nevar.

Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
5 + 5 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs