Bildes


Šis ir AFS Latvija aicinājums palīdzēt atrast ģimenes, kuras vēlas gūt brīvprātīgā pieredzi, kļūstot par viesģimeni apmaiņas programmas dalībniekiem, kuri Latvijā viesosies nepilnu gadu un mācīsies vietējās skolās. Piesakies kļūt par viesģimeni kādam viesskolēnam no Beļģijas, Itālijas, Meksikas, Taizemes, Turcijas, Vācijas vai Venecuēlas!

AFS Latvija mērķi un darbības joma: starpkultūru izglītības un starpkultūru sakaru ar skolēnu, studentu, dažādu profesiju pārstāvju un ģimeņu apmaiņas programmu palīdzības visā pasaulē veicināšana, prasmju uz zināšanu, kas nepieciešamas dažādu pasaules kultūru pieaugošo savstarpējo sakaru attīstībai, sniegšana biedrības biedriem, skolēniem, studentiem, ģimenēm, izglītības darbiniekiem un citām ieinteresētām personām, brīvprātīgo darba veicināšana, piesaistot arvien vairāk jauniešu, labdarības veicināšana, tolerances veicināšana, izpratnes par dažādām kultūrām veicināšana, valodu apgūšanas stimulēšana.

Kas nepieciešams no viesģimenes?
  • Vēlme visai ģimenei gūt šo pieredzi;
  • Brīva gultasvieta;
  • Nodrošināt skolēnu ar ēdināšanu;
  • Uzņemt kā savu ģimenes locekli;
  • Būt spējīgiem pieņemt citādo.

Ko tālāk?
  1. Piesaki savas ģimenes dalību, aizpildot pieteikuma formu sadaļā „Piesakies tagad!" vai zvanot / rakstot AFS!
  2. Meklē iebraucošo viesskolēnu sarakstu.
  3. Noskaties video par citu ģimeņu pieredzi viesskolēna uzņemšanā Viesskolēni ierodas 2012.gada 24.augustā un dodas prom 2013.gada 20.jūlijā. Dalībnieku vecums: 15-18 gadi. Viesģimeņu pieteikumus gaidīsim līdz augusta sākumam.

Ja Jums ir radusies interese par aktivitāti un ir interese sadarboties aicinām sazināties zvanot pa tālruni 67280646, 26569168 vai rakstot e-pastu Ilzei Liepiņai





AFS Latvija








Bilde ©Lingoo




 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
6 + 9 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs