Bildes


Biedrības "Otrās Mājas" pieredze liecina, ka cilvēks savus slēptos talantus spēj attīstīt tad, ja zināšanas sniedz azartisks, zinošs, pieredzējis cilvēks, kas strādā ar aizrautību. Bezdarbniece I.M. saka - atnācu, lai paskatītos un aizietu, bet tagad esmu ierauta, man gribas vēl to un to izdarīt. Nezināju, ka manī tādas spējas, tādas intereses. Gribu izglītoties tālāk. Tāpat līdzīgus secinājumus izdarījusi liela daudzbērnu ģimene un citi dalībnieki. interešu grupu gribam papildināt vēl ar citiem bērniem, jauniešiem, pieaugušiem, esam radošu, izglītojošu ideju pārņemti. Lai īstenotu minētās ieceres esam pieteikuši projektu "Defektu par efektu un vēl labāk'' summā par 1519.00 Ls Labiedarbi.lv konkursam. 

Plānojam, ka četru mēnešu laikā tekstīlmozaīku nodarbību laikā, kas ietver sevī šūšanu, filcēšanu, adīšanu, tamborēšanu, audumu apdruku, batikošanu, audumu apgleznošanu- varam radīt tekstīlmozaīkas darbus, kur padara defektu par efektu. Izglītojoties dažādās tehnikās, izpildot radošos darbus, veicināsim bērnu, jauniešu un pieaugušo personīgo attīstību un izaugsmi. Mūsu darbību apgrūtina finansiālie un materiālie resursi.

Projekta realizēšanas gaitā radošajās nodarbībās mēs, dažādas paaudzes: bērni, jaunieši, pieaugušie vēlamies kļūt izglītotāki par tekstīlmozaīku, par radošajām izpausmēm tekstīlmozaīkas ietvaros, kas ietver audumu apdruku, filcēšanu, audumu,trauku apgleznošanu, šūšanu, pērļošanu, izšūšanu u.c. tehnikām, radīt unikālus darbus ar mērķi-defektus padarīt par efektiem, kā arī pašiem radīt ko jaunu, ar vēlmi, piedalīties starptautiskās izstādēs.

Vēlamies kvalificētas pasniedzējas vadībā atklāt jaunus savus talantus, veicināt bērnu, jauniešu un pieaugušo personīgo attīstību un profesionālo izaugsmi vai ievirzi tajā. Vēlamies iepazīt un izkopt savus talantus, bāzējoties uz materiālo un finansiālo nodrošinājumu nodarbību nodrošināšanai, gala rezultātā radot darbus, ar kuriem nebūtu kauns piedalīties pat starptautiskajās izstādēs.

Aicinam ikvienu kuram patīk mūsu nodoms balsot par projekta iekš labiedarbi.lv, lai varam saņemt nepieciešamo finansējumu ieceres īstenošanai

Biedrības vietne internetā www.otrasmajas.lv



Biedrība "Otrās Mājas"




Pēcpusdiena Madlienā




Bilde ©




 

Šeit komentāri ir liegti. Jaunus komentārus pievienot vairs nevar.

Komentāri

0 # Labiedarbi.lv 2012-07-14 10:58
322 balsis
+1 # Labiedarbi.lv 2012-07-04 14:36
Šobrīd 12. vieta, 151 balss
0 # Sarmīte Blaua-Rītiņa 2012-07-04 15:16
Vēl viens punkts no manis. :)
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
4 + 6 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs