Bildes

Rīgas Latviešu biedrība (RLB) aicina savus biedrus un nevalstiskās organizācijas piedalīties citādā diskusijā „Filantropija un brīvprātīgais darbs Latvijā – motivācija un inovācijas" jeb „Koka mētelītim kabatu nav", kas norisināsies Rīgas Latviešu biedrības namā, 2012. gada 28. maijā no plkst. 17.00 līdz 20.00.

Diskusijas mērķis – apzināt šī brīža filantropijas un brīvprātīgā darba situāciju Latvijā un gūt atbildes uz šādiem jautājumiem:

  • kādēļ un kam šobrīd Latvijā ziedo – kāda ir ziedotāja motivācija?

diskusijas panelī – Jānis Zariņš biedrība „ Juglas vārti", Valdis Nagobads biedrība „Latvijas Sarkanais krusts", Edmunds Rītiņš biedrība „Nepaliec Viens" , Guntis Gailītis Rīgas Latviešu biedrība, Marija Heislere – Celma „ Pilsoniskās sabiedrības attīstības fonds".

  • Kādas šobrīd Latvijā ir inovatīvās metodes ziedotāju piesaistē?

Aivars Lasmanis „ Baltijas alianses inovācijām", Mārtiņš Šteins biedrība „Nītaureņi".

  • Brīvprātīgais – biedrs, valdes loceklis, praktikants? 

diskusijas panelī - Ilze Grīntāle biedrība „ Brīvprātīgais.LV", Gaida Jablovska RLB brīvprātīgā darba organizācijas koncepcijas izstrādātāja, Ilze Mazpane biedrība „Eiropas kustība Latvijā".

  • Kādas ziedojumu/brīvprātīgo piesaistes metodes būtu piemērotas Rīgas Latviešu biedrības darbā?

diskusijas panelī - RLB atbalstītāji un vadības pārstāvji.


Diskusija norisināsies tā sauktajā Open Fish Bowl formā – katru no jautājumiem prezentējot 15 minūtes un pēc 30 minūšu diskusijas apkopojot iegūtās atziņas.

Diskusiju vadīs Viesturs Alksnītis.

Aicinām organizācijas, kurām ir ko teikt, piedalīties šo 4 jautājumu apspriešanā runas vīru aplī – katrā ne vairāk kā 5 organizācijas. Pieteikties var sūtot e–pastu uz -

Papildus uzziņām sazinot Mariju Heisleri – Celmu, tālrunis +371 29143494 vai www.rlb.lv

 


Rīgas Latviešu biedrība








Bilde ©



Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
4 + 10 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs