Bildes


Otrdien, 15.maijā plkst. 18:00 Rīgas Sv. Jāņa baznīcā notiks Ģimenes dienai veltīts koncerts, kurā piedalīsies Dita Krenberga-flauta, Ingus Pētersons-tenors, Marta Līna Pētersone-soprāns, Ilze Reine-ērģeles.

Ģimenes dienā- ģimenei veltīts klasiskās mūzikas koncerts ar Rietumeiropas un latviešu komponistu programmu aicina ieraudzīt vērtības, kuras mums dāvājis Dievs- dabas daili; mūsu tuvinieku mīlestību, rūpes par mums un nozīmi; arī mūsu mazo draugu- dzīvnieciņu- lomu mūsu dzīves harmonijā.

Cik stiprs savā tikumā ir senču viedums, tik zaļoksnējs ir turpinājums. Ja ģimenes pamats ir mīlestība, tad mīlestība staros tālāk nākamajās paaudzēs visaptverošā attieksmes kultūrā: darba tikumā, dabas vērtību izpratnē, savstarpējās cieņas stabilitātē.


No zieda uz ziedu,
No sirds uz sirdi
Lido mīlestība.
Un zieds pēc zieda
Atkal izplaukst,
Un sirds pamostas. Jānis Poruks


Ziemā vai vasarā, rudenī vai pavasarī-visskaistākais gada laiks ir MĪLESTĪBA! Mīlestība, kas silda cilvēka dvēseli un ievijas darbā, dabā, Visumā.

Koncertu rīko kultūras biedrība „Baltais sapnis". Papildus uzziņām izmantot e-pastu:  vai tālruni:+371 28442744, +371 27884008.

Ieejas zīmes (Biļetes) var iegādāties internetā www.bilesuparadize.lv




Kultūras biedrība „Baltais sapnis"







Bilde ©forestwander



Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
3 + 3 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs