Bildes

Sestdien, 10. martā pl. 15.00 draudzē „Prieka Vēsts" (Bērzaunes ielā 6, Rīgā) notiks jauniešu seminārs „Nāc un pieslēdzies!", kas palīdzēs draudžu jauniešiem aktīvi iesaistīties Baltijas Jauniešu festivāla norisē un tā sagatavošanā.

Semināra dalībnieki varēs uzzināt visu nepieciešamo par līdzdalību gaidāmajā festivālā, piedalīties kopīgā pielūgsmē grupas „Vēstniecība" un „History Makers" slavēšanas grupas vadībā, būs arī konkursi un sadraudzība. Jauniešus uzrunās Baltijas Jauniešu festivāla direktors Viktors Hamms un teoloģijas doktors Johanness Hartls (Vācija). Uz semināru aicināti Latvijas draudžu jauniešu vadītāji un viņu komandas, kā arī kristīgie jaunieši gan no Rīgas, gan citām Latvijas draudzēm.

9. jūnijā Arēnā Rīga norisināsies Baltijas Jauniešu festivāls - lielākais ticību apliecinošas mūzikas festivāls Baltijā. Festivālu rīko Baltijas valstu baznīcas sadarbībā ar Billija Grehema Evaņģēlisko asociāciju (BGEA), festivāla mērķis - aizsniegt tūkstošiem Latvijas, Lietuvas un Igaunijas jauniešu ar Evaņģēlija vēsti jauniešiem saprotamā mūzikas valodā.

Papildus uzziņām tālrunis: +371 66015025, mob. +371 27767088 (Agija) vai e-pasts:




Baltijas Jauniešu festivāls
www.byf2012.lv










Bilde ©



Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
10 + 10 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs