Bildes

Gatavojoties Baltijas Jauniešu festivālam, 24. februārī pl. 19.00 draudzē „Cerība" (Rīgā, Nometņu ielā 31) notiks pirmais Slavēšanas un lūgšanu vakars, kurā gaidāmo festivālu visi kopīgi uzticēsim Dieva vadībai.

Laikā līdz festivālam paredzēti vairāki Lūgšanu vakari, kas notiks dažādu konfesiju dievnamos. Ar pirmo Lūgšanu vakaru vasarsvētku draudzē „Cerība" vēlamies aizdedzināt Latvijas ticīgo ļaužu sirdis kopīgās lūgšanās par jauniešiem. Uz Slavēšanas un lūgšanu vakaru aicināti gan mācītāji, gan jauniešu vadītāji un draudžu cilvēki, gan visi festivāla sagatavošanas darbā iesaistītie. Vakara gaitā vienosimies gan slavēšanas dziesmās, gan kopīgās lūgšanās par visdažādākajām vajadzībām saistībā ar festivālu.

Festivāla Lūgšanu komiteja aicina katru vakaru pl. 22.00 vienoties lūgšanā par jauniešiem, festivāla sagatavošanu un norisi. Jūsu atbalsts un lūgšanas ir ļoti nozīmīgas ikvienam jaunietim, kurš Dievu vēl nav iepazinis.

Baltijas Jauniešu festivāls notiks 2012. gada 9. jūnijā Arēnā Rīga, to rīko Baltijas valstu baznīcas sadarbībā ar Billija Grehema Evaņģēlisko asociāciju (BGEA). Baltijas Jauniešu festivāla mērķis ir aizsniegt tūkstošiem Latvijas, Lietuvas un Igaunijas jauniešu ar Evaņģēlija vēsti jauniešu mūzikas koncerta ietvaros. BGEA asociācijai ir plaša pieredze jauniešu festivālu rīkošanā ASV un Kanādā, bet festivāls Rīgā būs pirmais BGEA rīkotais jauniešu mūzikas festivāls Eiropā. Tomēr šis nav tikai mūzikas festivāls, bet iespēja vienoties visai Latvijas kristīgajai sabiedrībai, lai aizsniegtu un uzrunātu jauniešus viņiem saprotamā mūzikas valodā.





Baltijas Jauniešu festivāls
www.byf2012.lv










Bilde ©



Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
1 + 9 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs