Bildes
 
Diabētu pacientu un viņu tuvinieku atbalsta grupa ''Domubiedri'' aicina Tevi uz kārtējo tikšanos 23.februārī plkst.15:00 kurā skaidrosim  par svarīgāko saistībā ar diabēta vēlīno komplikāciju - retinopātiju. Grupas nodarbību mēŗķis ir noskaidrot, kā varam palīdzēt paši sev, pareizi izmantot citu pieredzi un kur meklēt palīdzību diabēta ārstēšanā.
 
Lai savlaicīgi atklātu acu bojājumu sarežģījumus, ko veicina diabēts ir nepieciešamas ārsta pārbaudes. Skaidrosim kādi cēloņi veicina retinopātijas attīstību, kādi ir simptomi un kādi ir prevencijas jeb profilakses pasākumi acu bojājumu attīstības novēršanai. Izmantojot Retinopātijas ārstēšanas taktiku – lazerfotokoagulāciju, mēs varam sev palīdzēt acu bojājumu gadījumos.

Atbalsta grupā ‘'Domubiedri''
var piedalīties ikviens, kas ir diabēta pacients, vai arī ir vēlme noteikt glikozes līmeni asinīs, saņemt padomus par uzturu un dzīvesveidu veicot arī preventīvus pasākumus cukura diabēta riska mazināšanai. Grupas tikšanās notiek Rīgā, Vidrižu ielā 3, katra mēneša pēdējā ceturtdienā.




Atbalsta grupas pasākumus rīko Latvijas Diabēta asociācija sadarbībā ar Dienas centru „Rīdzene". Piedalīšanās un konsultācijas ir par brīvu.

Papildus uzziņām par piedalīšanos nodarbībā lūdzu sazināt Anitu, tālrunis +371 67542031 vai sūtīt e-pastu .





DAG Domubiedri





Bilde ©thirdeyehealth




 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
6 + 7 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs