Bildes


Rīgā, Antonijas ielā 1, Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejā 11.februārī plkst.12.00 notiks seminārs par dabīgo ģimenes plānošanu, kuru rīko Ģimenes ekoloģijas institūts. Auglība ir vērtīga dāvana, kas ļauj ģimenē ienākt bērniņam un gūt prieku un piepildījumu. Vairums pāru spēj ieņemt bērniņu ļoti viegli un tad vēlas kādu laiku pagaidīt, pirms pieņemt nākamo. Savukārt dažiem pāriem tikt pie sava bērniņa ir lielas grūtības.

Dabīgā ģimenes plānošana var gan palīdzēt atrast bērniņa ieņemšanai vislabvēlīgāko laiku, gan plānot, bērnu ieņemšanas atlikšanu, lai pēc iespējas labāk sagatavotu Mīlestības telpu katra bērniņa ienākšanai pasaulē.

Šim nolūkam kalpo Auglības Atpazīšanas Metode (AAM), ar kuras palīdzību var ne tikai noteikt auglīgos un neauglīgos periodus sievietes ciklā, bet arī konstatēt problēmas, ja tādas ir, kas varētu traucēt bērna ieņemšanu un pilnvērtīgu attīstību. Ar šīs metodes palīdzību pāris var plānot savu bērnu ienākšanu viņu dzīvē bez riska gan savai, gan gaidāmā bērniņa veselībai un bez invazīvo metožu blaknēm, kā arī izmantot šo metodi kā kontraceptīvo metožu dabīgu aizstājēju.

AAM mūsdienās balstās uz sievietes un vīrieša reproduktīvo fizioloģisko procesu zinātnisku izpēti. Klīniskie pētījumi apstiprina šo metožu lielo efektivitāti, kas ir augstāka kā lielākajai daļai kontracepcijas līdzekļu.

Semināra saturs:

- Mīlestība un auglība
- Sievišķiba un vīrisķība
- Kāvīrietim labāk izprast sievieti?
- Dzīvot harmonijā ar savu ciklu
- Kā atpazīt savu auglību?
- Dažādas auglības atpazīšanas zinātniskās metodes
- Dabīgā ģimenes plānošana un savstarpējās attiecības
- Atbildes uz jautājumiem


Semināru vadīs Ģimenes ekoloģijas institūta lektori. Ieeja par velti.

Interesentiem vēlams pieteikties ar e-pastu 





Ģimenes ekoloģijas institūts









Bilde ©



Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
5 + 2 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs