Bildes

Gaidot mazuli, sievietes pasaule ļoti mainās, jo šajā periodā mēdz būt daudz un dažādas bažas, bailes, neskaidrības, satraukums, kas ir saistīti ar grūtniecību un gaidāmajām dzemdībām.

Mākslas terapija topošajām māmiņām nav mākslas nodarbības bet gan nodarbības kurās notiek darbs ar sevi un savām emocijām. Nodarbību uzdevums ir sagatavot sievieti dzemdībām, lai topošā māmiņa būtu mierīga, līdzsvarota, pārliecināta par sevi un sava gaidāmā mazuļa veselību. Mākslas terapija palīdz arī mazināt veselības komplikācijas grūtniecības laikā, dzemdībās un pēc tam.

Mākslas terapijas kursā var piedalīties ikviena grūtniece no 12 līdz 28 grūtniecības nedēļai, ar un bez iepriekšējas pieredzes darbā ar mākslas materiāliem. Viens mākslas terapijas cikls paredz 2 mākslas terapijas sesijas individuāli un 10 mākslas terapijas sesijas grupā - divas reizes nedēļā, katra 120 minūtes. Grupā var piedalīties ne vairāk kā 12 dalībnieces.

Dalība nodarbībās ir brīvprātīga un par velti. Informācija un dati, kurus sniegsiet, ir konfidenciāli un anonīmi.

Nodarbības mākslas terapijā vada Dita Baumane- Auza, sertificēta ārste- ginekoloģe- dzemdību speciāliste, RSU maģistrante mākslas terapijā.

Pieteikšanās un papildus uzziņas sūtot vēstuli uz e-pasta adresi  vai arī lasot www.auzaart.lv

Bildes

Pavasara sesiju nodarbībām mākslas materiālu iegāde tiek finansēta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sabiedrības integrācijas programmas ietvaros.






JMK Ligzdiņa





Bilde ©




Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
7 + 4 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs