Bildes

2011.gada 19. novembrī, Rīgā, Brīvības iela 401 no plkst.12.00 līdz 20.00 tiek rīkots labdarības tirdziņš „Palīdzi draugam" ar mērķi izbaudīt laba darīšanas prieku. Paveikt sirds darbu – palīdzēt dzīvnieku patversmes „Līči" pašiem neaizsargātākajiem iemītniekiem, kuriem mēs varam palīdzēt pārziemot un, iespējams, atrast jaunas mājas! Dalība tirdziņā visiem ir bez maksas. Laipni aicināti gan apmeklētāji, gan tirgotāji pēc vēlmes un iespējām sniegt palīdzīgu roku dzīvnieku patversmei „Līči".

Kopā mums būs iespēja atpūsties un sajust to neatkārtojamo latvisko spēku, ko iemieso ikkatrs cilvēks, sirdssilti paveiktais darbs kāda cita labā, Latvijas produkcija, mākslas, mūzikas klātesamība un gaismas stāsti „Juglas vārtos".

Katrā apaļā stundā apmeklētājus uzrunās un mudinās sniegt palīdzīgu roku dzīvnieku patversmes „Līči" iemītniekiem Latvijā atpazīstami mākslinieki. Muzikālu veltījumu un atbalstu sniegs Dziesmu svētku virsdiriģenta, Trīs Zvaigžņu ordeņa virsnieka, maestro Edgara Račevska RLB sieviešu kamerkoris „Unigunde", aktieris, režisors un mūziķis Varis Vētra, dziedātāja Annija Putniņa, vokālās studijas „Knīpas un knauķi" vecākā grupa, dziedātājs Raimonds Počs, „Rats" – radoši audzinošās teātra skolas skolēni.

Tāpat apmeklētājiem būs iespēja baudīt Latvijā lielākā līnijdejotāju kluba „Jautrie zābaciņi" sniegumu, Ineses Kalniņas un Ojāra Millera fotogrāfiju izstādi, kalēja darba paraugdemonstrējumus un STARO RĪGA gaismas spēles uz nama fasādes.

Mazākajiem apmeklētājiem būs iespēja iesaistīties dažādās aktivitātēs un veidot radošus darbus īpaši paredzētajā bērnu stūrītī. Pie mums viesosies arī dzīvnieku patversmes „Līči" pārstāvji ar patversmes kaķiem un arī atraktīvajiem tēliem suņa un kaķa tērpā. Starp apmeklētājiem rosīsies arī mīmi, piešķirot visam jautrāku noskaņu.


Labdarības koncerta secība:

13.00 Līnijdeju klubs „Jautrie zābaciņi"
13.30 „Rats" – radoši audzinošās teātra skolas skolēnu sveiciens
14.00 Varis Vētra
15.00 E.Račevska RLB sieviešu kamerkoris "Unigunde"
15.30 Raimonds Počs
16.00 "Knīpas un knauķi" jauniešu grupa
16.20 Annija Putniņa
17.00 Muzikāli dramatiska performance „Pusnakts dvēseles dzeja"
18.00 Ilze Ķestere ar grupu
19.00 Artūrs Strautiņš ar grupu
Mīmi no 12.30-14.30

Visas dienas garumā būs baudāma Ineses Kalniņas un Ojāra Millera fotoizstādes. Ikviens tirdziņa apmeklētājs varēs sasildīties ne vien ar patīkamām emocijām un laba darīšanas prieku, bet arī siltu tēju, kā arī cienāties ar gardām pankūkām!


Tu arī vari kļūt par patversmes dzīvnieka draugu.








Bildes ©




Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
3 + 9 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs