Bildes

12.novembrī plkst.16:00 Rīgā, Bērzaunes ielā 6 kristīgajā centrā Prieka Vēsts norisināsies gada krāsainākais, jautrākais un atraktīvākais pasākums bērniem - festivāls „Mūzikas Spārni 2011". Īpaši tiek aicinātas ģimenes ar bērniem.

Šogad festivāls notiks jau devīto reizi. Kā rāda iepriekšējo gadu pieredze, tad tas vienmēr bijis īpaši priekpilns laiks gan dalībniekiem, gan atbalstītājiem. Pasākuma mērķis - sarīkot svētkus, kuros bērni paši no sirds var slavēt un pagodināt Dievu.

Piedalīsies apvienotais bērnu koris un solisti no dažādām Latvijas draudzēm: Mateja draudzes bērnu un jauniešu ansamblis, popgrupa „Jūras Akmentiņi" no Ventspils, solisti Valters Gleške, Lība Ēce-Kalniņa un daudzi citi.

Bez kopā dziedāšanas programmā paredzētas atrakcijas, dejas, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, kā arī daudz un dažādi pārsteigumi maziem un lieliem.

"Bērni šo festivālu ļoti, ļoti gaida. Jau no septembra viņi prasa, kad brauksim. Piedalāmies jau piekto gadu. Viņiem šeit ļoti patīk!'', saka Lūcija Boitmane, Venstpils popgrupas „Jūras akmentiņi" vadītāja.

Arī citi pasākuma apmeklētāji atzīst, ka „tā ir lieliska iespēja bērniem būt kristīgā vidē, kur var baudīt tik daudz pozitīvu emociju! Un vecāki kopā ar bērniem var atrasties jautrā virpulī, kurā kūsā dzīvība!"

Ieeja pasākumā ir brīva!

Papildus uzziņām www.priekavests.lv




Bildes











Bilde ©


Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
3 + 7 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs