Bildes


Bieži sabiedrība ieklausās mediju, politiķu un slavenu cilvēku viedokļos par jauniešu drošību, veselību un labsajūtu, taču pašu jauniešu viedoklis un pārdomas ne vienmēr tiek uzklausītas. Labklājības departamenta Veselības pārvaldes Sabiedrības veselības veicināšanas un profilakses nodaļa Šoreiz mēs lūdzam ieklausīties jauniešu viedoklī, izjūtās un pārdomās par atkarību izraisošo vielu un procesu lietošanas sekām un to ietekmi uz viņu dzīvi. 

Lai radītu šo iespēju, Rīgas pilsētas skolu un profesionālo vidusskolu 10.-12. klašu audzēkņi tika aicināti piedalīties radošo darbu konkursā „Es gribu jums pateikt...".

Konkursa mērķis: aicināt Rīgas jauniešus izteikt savu viedokli un izjūtas par to, ko ikdienā nav iespējas pateikt vecākiem, draugiem vai apkārtējai sabiedrībai, saistībā ar atkarību izraisošo vielu un procesu (azartspēles, datorspēles u.c.) lietošanas sekām un to ietekmi uz viņu ikdienu. Konkursa radošo darbu var adresēt kādam ģimenes loceklim (vecākiem, brāļiem, māsām u.c.), draugam, pašam sev vai jebkurai citai konkrētai personai vai sabiedrībai kopumā.

Labāko darbu autoru apbalvošana un vēstuļu albuma prezentācija notiks Rīgas domes telpās 2011.gada 7.decembrī.

Sīkāku informāciju varat saņemt pie konkursa organizatoriem Labklājības departamentā, sazinot ar tālruni 67105845 vai rakstot uz e-pastu:






RD LD veselības pārvaldes
sabiedrības veselības veicināšanas un profilakses nodaļa






Bilde ©reportapredator



Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
2 + 7 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs